15.02.04
23:17
abe pichove koia ot dvete kombinazia e po dobra -deca sas bionabol ili deka sas stanazolol ,govorim za masa a ne relef .shtoto vse pak moge s bionabola da se kachi poveche no shte zapazi li ili shte se poluchi efekta na spukania balon.
[quote author=“predator”]abe pichove koia ot dvete kombinazia e po dobra -deca sas bionabol ili deka sas stanazolol ,govorim za masa a ne relef .shtoto vse pak moge s bionabola da se kachi poveche no shte zapazi li ili shte se poluchi efekta na spukania balon.
S deca i bio oba4e she ka4ish mnogo pove4e a ako produljish s decata sled tova she se zadurji situaciata ma po dobre nishto ne zimai ili samo deca po bezvredna e.
Деkата никога не я продължавайте след бионабола (препоръчвам место бионабол метандростенолон) защото така ще изгубите повече от постигнатото защото деkата потиска собственото производство пoвече от метандионона ( тва са бионабол ,метан и напосим)
по-здрави и успех
17.02.04
16:30
dobre de Emo ama metandiona e dostra po opasen ot bionabola i po lesno aromatizira ,vaobshte po toksichen e .predpolagam che znaesh za SUPLEMENTS.NET ,tam pone taka go predstaviat.no men poveche me interesuva s koi ot tesi tri prepata shte se zapazi nai mnogo kachenoto shtoto zelta ne e samo da nazobish i posle da spadnesh kato spukan balon
И ас тва ти пиша че тва не требе да става и като продължиш децата тва ше стане . Та дам съгласен съм че е по тохичен ма бионабола требе по големи дози да зимъсх и яко вода задържа . Според мене станозол и деца по-добре или станозол и примоболан или ако имаш пари бързия нандролоне.
по-здрави и успех
17.02.04
16:53
ok mersi za saveta no za kakav barz nandrolon mi govorish?Znam za nandrolon decanoat no to tva si e deca ,taka che bi li me svetnal po vaprosa?
Nandrolone
10 ml / 100 mg - Apmex Thailand
Този стероид често е индетифициран с Deca - Durabolin,. Този обаче, е по-бързо действащ препарат. Той е в системата за по-малко от седмица. Ето защо той трябва да се поставя по-често от два пъти седмично. Deca - Durabolin може да бъде вземан на 10 дни и пак би давал по-добър резултат. Durabolin дава по-слаби резултати. В действителност това е един от най-безопасните, високоефективни стероиди, използвани от атлетите.
18.02.04
00:18
dobre de Emo obache az dosega ne sam polzval steroidi i zatova toia sikal za koito te pitam se nadiavam da niama stranichni efekti,i ponege kazvash che barzata DECA e po efektivna mislish li che e podhodiashta za parvi zikal i ako da v kakvi dozi i s kakvo e nai dobre da se kombinira
mngo e skup steroida bratle ma inache 2 na sedmica ampuli e dobre i sys stanozol ako go sachetaesh smetai che nam stranichni efekti ili s anavar (daze taka po dobre che e po-slabo toxichen ot stanozola) ma e skupo bratle i to mnoo skupo baq finansi shte ti trqbvat
po-zdravi i uspeh
18.02.04
01:45
dobre kagi parite i ako me udovletvori ,dage moge da se razberem neshto za porachka stiga ti da mogesh da go namerish ili da me nasochish kam niakoi
Метана да е по-токсичен от бионабола ???????
В голяма грешка си обратното е
roids.hit.bg
Nandrolone
(Phenylpropionate)
10 ml / 100 mg - Apmex Thailand 60 лв
tva e cenata bratle !
19.02.04
01:28
dobre Emo ako te razbiram pravilno tova oznachava che ot 10ml izlizat 10 ingekzii po 100mg,interesuvame vsiaka sedmiza po 2 ingekzii li se biat(ot 100mg)? ako e taka to za okolo 6 sedmizi shte izlezne 70-80lv.,pochti kolkoto decata.Az li barkam neshto ili ti ?
pi4ove ne znam ot koga vodite toz razgovor za tez preparad4eta no mi stana interesno .Da kajem 4e imam i az jelanie za uspehi s razni ne6tica xexe. Iskam da popitam predator dali e vzemal ve4e ne6to ? DEka ili znam li ko tamsled kato ste pisali tuk i vyob6te kakvo e stanalo !!
Kajete pls za6toto sym malko obyrkan i ne znam ko da napravia !! Ne znam s ko se nazobia xex taka de iskam ama ne znam to4no
No predeleno iskam da e deka ili ne6to podobno tova det e po byrzo ot neia :P
Nedeite misli 4e samo s Deca i Bionabol she stanete Goveda i to na parvi cikal. Samo she se poduete vse edno sa vi nahapali p4eli tuk tam. Ako za 2 godini napravite 4-5 Umni cikala she stana rabotata. No se iska i mnogo trenirovka. Ve4e naistina 4-5 pati sedmi4no. I qdene da ne govorim…........po 6-7 pati na den. Mnogo protein, Mnogo. I mnogo Kinti. :wink:
hei Winstrol 6tom pitam tez ne6ta zna4i sym re6il seriono da stane ne6to ot men !! E niama da sym profesionalist no misia da ne se ligavia s 1-2 cikala da ote4a kat balon da se nacepia tuk tami posle da spadna kat spukan balon da sym uvisnal na gad,kat nekoi buldog :(
Питай Емил_mlo. Той е запознат много добре с циклите. Правил е доста.
Ако питаш мен, взимай за здрав цикал.
Deka + Winstrol Depot + Metan + Proviron + Nolvadex + Tribulus.
Тази схема върви убийственно на всички мераклии за /бързо тяло/.
Но не забравяй и за :Протеини , Креатин, Амино , Глутамин, Витамини,
и камари от пилешки гърди.
8) :lol:
30.04.04
21:16
4ekaite sa vi pitam za edin cikal:
1sedmica 1amp. deka + 2 hapa metan
2sedmica 1amp. deka + 2 hapa metan
3sedmica 1amp. deka + 2 hapa metan
4sedmica 1amp. deka + 2 hapa metan
5sedmica 1amp. deka + 2 hapa metan
6sedmica 2 hapa metan + tribulis
po vreme na celia cikal shte zimam carsil i lif52 v ogromni dozi.
kajete dobar li e i ako imate predlojenia za po dobar shte 4akam otgovori.
Za svedenia treniram ot 2godini i teja 73kg pri rast 176cm.tva e ...
T-BIRD , Искаш да се преебеш ли ??????/. Кви са тия буламачи от теб. Тази схема дето си я писал е една Нула с дупка по средата.... да ме извиняваш :lol: И здравето и парите на вятъра.
Ако не си тренирал минумум 1 година, просто не знаеш какво ше ти се случи ако вземеш зоб.
1sedmica 1amp. deka + 2 hapa metan
2sedmica 2amp. deka + 4 hapa metan +2 hapa proviron ,2 hapa nolvadex
3sedmica 3amp. deka + 6 hapa metan +2 hapa proviron ,2 hapa nolvadex
4sedmica 4amp. deka + 8 hapa metan +2 hapa proviron ,2 hapa nolvadex
5sedmica 4amp. deka + 8 hapa metan +2 hapa proviron ,2 hapa nolvadex
6sedmica 3amp. deka + 6 hapa metan +2 hapa proviron ,2 hapa nolvadex
7sedmica 2amp. deka + 4 hapa metan +2 hapa proviron ,2 hapa nolvadex
8sedmica 1amp. deca + 2 hapa metan +2 hapa proviron ,2 hapa nolvadex
и от седмата седмица почваш да взимаш трибестан 2 месеца.
Тва ти е схемата . Много е яка Има голям ефект. както казват-Драматичен Разтеж на Мускулите. Гледаш се пред огледалото и неможеш да повярваш че си ти. :lol: Нема да се палшиш. аз сам е пробвал схемата, както и много много други. Но ! ! ако не едеш по 5-6000 калорий на ден, не взимаш по 250-300 гр. чист протеин на ден ще се самоизядеш. ВНИМАВАЙ
01.05.04
14:30
eheeeee ko naprai e Winstrol az sam samo na 16 god bratle nishto 4e treniram ot 2god i sam 73kila.Tia dozi shte me vkarat napao v groba we pak i tva mi e 1vi cikal.Iskam mac da stigna do 1amp deka na sedmica i 6 hapa metan.Dai neshto po lekko kat za mene neshta umiram mlad. :))
10x ina4e
[quote author=“T-BiRD”]eheeeee ko naprai e Winstrol az sam samo na 16 god bratle nishto 4e treniram ot 2god i sam 73kila.Tia dozi shte me vkarat napao v groba we pak i tva mi e 1vi cikal.Iskam mac da stigna do 1amp deka na sedmica i 6 hapa metan.Dai neshto po lekko kat za mene neshta umiram mlad. :))
10x ina4e
Ама ти на 17 кат си тръгнал да зобаш, поне направи нещо като хората! Тъй и тъй ша са тровиш, поне използвай максимума от препаратите, които си си избрал! Схемата на Винстрол е доста добра и ако ядеш яко и спиш много, няма да се познаеш след цикъла! Само да добавя - взимай и протектори за черния дроп, щото метана много го трови (ти си знаеш сигурно, ама да кажа аз)! Брава Винстрол!
t-bird ne im se podvezdai ne umnite glavi znachi nqma takiva raboti kato protektori koito da te spasqt i nqma takiva raboti da burzash za nqkade da stavash mr olimpia i tn hodi si pravi isledvania kruv i orina pone ne sa skupi odi pri lichnata lekarka i pravi isledvaniata meri si kruvno i tn
po-zdravi