31.12.14
13:40
Здравейте! От една седмица ме тормози странна болка в рамото. Тя се проявява като измъчваща продължителна болка, обикновено като се затопли и не го движа известно време (около час примерно). Мисля, че проблема е пренатоварване или разтягане. В дена, в който получих травмата играх волейбол и не бях загрял добре и по-късно в деня правих лег като килограмите бяха малко повече от обикновено. Не го товаря много от тогава (правя по някоя друга лицева опора). Болката е усещам силно като правя упражнения като хеликоптер (вертолет) с дъмбел, но я усещам леко и при други упражнения. Мога да спра да натоварвам рамото, но проблема ми е измъчващата болка, понеже някой път ми става доста некомфортно.
Весело посрещане на Нова Година! :)
01.01.15
20:32
казано от Devastion на 31.12.14, 13:40:
. Мога да спра да натоварвам рамото
правилно;)
Болката не отшумява. Когато се затопли и почва да боли. При използване на телефона по-продължително време (15-20 мин. като играя на някоя игричка) пак заболява. Болката слиза до бицепса. Нормално ли е? Дали не е някакво усложнение? Почти съм сигурен, че е от пренатоварване, но болката е доста-силна. С какво да го третирам, за да мине час по-скоро?
Мнението беше редактирано от Devastion на 03.01.15 19:07.