20.12.05
16:58
Хора аиде да ми предложите нещо качествено искам да кача маса трябва ми плс не ми предлагаите комбинацията суроватка + глиокоза !
Искам геинер няма значение цена вносен или български предложете нещо качествено !!!
20.12.05
19:16
UNIVERSAL !
20.12.05
19:18
Universal Mega Mass 3000
Опаковка: 1,5 кг
Цена: 27 лева
Дневна доза: 180 гр. на три приема.
За мен най добрия гайнер е на МЛО Hardbodygainer 3500 преди години го пробвах и с 2 кутии качих доста.Не казвам че другите не са добри и не работят да не ме разберете погрешно
24.12.05
10:55
незнам ама този на Universall mega mas 3000 1.5 кг 27 лв е напрао много добър ....
Абе аз отдавна съм му хвърлил око на него ама , как мога да си го зеам, или от каде мога да си го поръчам при положение че не съм от София !!!
[quote author=“Kang”]Джоржио тоя на МЛО дали мога да го намеря някаде сега ???
SNC център пиротска 12 ще си доволен от резултата повярвай ми
24.12.05
13:26
на мен ми каза повече геинер да не си взимам - казаха ми вместо да си взимаш геинер + протеин и земи 2 кг протеин + декстроза ...вместо да пия геинера след трен пия по 30 гр декстроза и имало по добър ефект
Еаглет остаи тея мераци пробах ги тия изпитани номера при мен не проработи и затова искам да си зема геинер !
ДжЖоржио имам един проблем доста далечко съм от София на около 270км. и нямам възможност да патувам до там пък и само заради един геинер :-( ! Нещо саит телефон имат ли тия да ми дадеш ако може да поръчам ще ти бъда благодарен ! Ае чао и много по-здрави !
Гейнера на P&B Labs не е лош ,ако не си от сф. виж банера на индекса на bb-team
Няма проблем джжоржио освен засега да си купя някаф български пък ако не кача с него вече ще се ориентирам към универсал и МЛО !
Сега се замислям между тоя геинер на П&Б и Мега масс гаин на нутрим ??? кои според вас да си зема ??? и горе долу каква разфасофка колко кг ???
26.12.05
23:30
Mega Mass 4000
ето го сайта на магазина на Пиротска. Възможни са онлайн поръчки:
:wink:
[quote author=“nixon”]ето го сайта на магазина на Пиротска. Възможни са онлайн поръчки:
:wink:
Ето сайта канг тука има и хардбоди 3600
Еххх малко касно хора :cry: :cry: :cry: вече поръчах 3кутии от геинера на П&Б Лабс-Whey 4000 Wheight Gainer мисля че беше обще 3кг. поръчах реших да рискувам макар и никои да не го е пробвал
дали ше има някаф ефект ?? немога да се проборя с тия 2-3кг. да мина 60те кг ве стоя си 57кг. някаде пък за ръста си 185см би трябвало наи малко да съм 70-75кг ?
Кво ше предложите тъпча се постоянно по много храна изяждам на ден сутрин закусвам мусли + банан след 2-часа ям някви кифли с мармалад шоколад или кренвиршки някви или пък филии бял хляб с обезмаслено сирене за мазане РАМА и слагам салам отгоре после след 2 часа на обяд ям 2-3филии бонус има една царевица в консерви сладка ям и от нея около 100гр. и пилешки пържоли 150-200гр. после след 2часа ям нишесте с бисквите направено като торта(много) или пък 100-150гр. макарони после преди трен пия 30гр. про голд ям един банан отивам на фитнес след фитнеса ям 2вафли и 1кроасан после в нас пак ям пишелко месо с пържени картофи ! Абе ям по много храна апък нешто не качвам ???
дали геинера ще помогне ? и сорри за оффтопика в темата ама дет
да прая по 100теми !
Хора днеска ми донесоха геинера(3кг на П&Б лабс) това е геинера http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=19 излезнаха ми с към 65лв. 3-те кутии като платих и за куриер и малко солено ми доиде но кво да се прави като няма от каде другаде да си купя !
Та исках да ви питам според вас как ще е наи добре да го взимам ?
На кутията пише че дневната доза е 150гр. и те препоръчват едната доза да е сутринта като станеш и втората 20мин. след трен значи аз се чудя дали да го зимам таи или 80гр. преди трен и 80гр. след трен ?
Как ще е по добре според вас ? Чао засега
Не пускай последователни постове, ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени”. Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
29.12.05
20:24
[quote author=“Kang”]4000 ?? или 3000 ???
4000 много добро,не случаино бързо свършва в SNC !на WEIDER e!