Cell shot или L-carnitine?

03.01.15
18:41

Здравейте аз съм момиче на 18 години. Искам да сваля няколко килограма, основния ми проблем е главно в краката. Тренирала съм и преди, не съм начинаеща и сега съм решила да почна тренировките на Shaun T, може би ще започна 90 дневната или някаква друга диета още не съм го решила, но през това време искам да пия нещо, което ще забърза ефекта,според вас кое е по-добрият вариант cell shot или L carnitine или пък нещо друго?

Вземи си един читав карнитин и си следи храната.Остави ги тия 90-дневни булшитове.Гледай да си на умерен Отрицателен калориен баланс(като намаляш калориите на стъпки докато го достигнеш) с някакв балансиран режим и поне 2гр/кг белтък,като гледащ храната да е качествена+евентуално малко витамини и минерали

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 04.01.15 12:45.

04.01.15
22:33

казано от Велико Иванов на 04.01.15, 12:45:

Вземи си един читав карнитин и си следи храната.Остави ги тия 90-дневни булшитове.Гледай да си на умерен Отрицателен калориен баланс(като намаляш калориите на стъпки докато го достигнеш) с някакв балансиран режим и поне 2гр/кг белтък,като гледащ храната да е качествена+евентуално малко витамини и минерали

Поръчах си на Biotech с хром и мисля  да спра да ям сладко и тестено и да наблегна на плодовете и млечните продукти, добре ли е? :)

Мнението беше редактирано от Beti Boni на 04.01.15 22:34.

добре ли е?

Калориите и макротата си следи най-вече,лек окб и достатъчно белтъчини. Оттам насетне-качеството.
ПС:повтарям се, но това е базата и не си ли в окб, каквито и добавки да вземаш е почти все тази

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 05.01.15 07:47.

05.01.15
11:50

Хромът в този карнитин ще ти убие глада за сладко. Хапвай плодове, зеленчуци, извара, кисело мляко, яйца, чисто месо (т.е. без мазнини), пълнозърнест хляб. Приемай повече течности (вода, зелен чай, фрешове). Движи се повече :)

05.01.15
17:58

Ами то целта е да ми убие глада за сладко, по-добре даже. По принцип не съм от хората които мерят всяка храна и гледат калориите, но мисля, че днес успях да съм в окб, тъй като пих няколко кафета с мляко, 1 кисело мляко и мандарини.От утре смятам да почна да тренирам, тъкмо трябва да ми дойде л карнитина тогава

не знам как да си създам навик да пия повечко вода обаче

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.15 18:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1