Как да сваля 15 кг за месец

05.01.15
17:57

Висока съм 1,75 см,на 17 години,когато бях на 14-15 тренирах баскетбол и ядях адски много,естествено спрях да тренирам,но продължих да ям и резултата такъв,че когато станах на 16 тежах 90 кг,почнах да ходя на фитнес,режими и т.н станах 64 кг,но спрях за 2,3 седмици фитнеса и понеже тук наскоро бяха празници съм станала окло 70 кг,от днес се записах на кик-бокс,но искам максимално бързо да стана 55 кг,ПОМОЩ!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 05.01.15 17:59.

05.01.15
17:58

до утре не искаш ли да ги свалиш тея 15 кг

Здравей!
Не знам по какъв начин си свалила от 90 до 64 кг, но подозирам, че не е бил от най-здравословните.
Подозирам го заради две неща:

1. За 2 седмици си качила от 64 до 70 кг, което значи доста ядене. Споменаваш и празници, и заключенията, които си правя са: гладувала си дълго време, тялото е искало енергия; празниците са дошли - топла и ароматна храна, непрекъснати трапези... Извинявам се, ако греша.
2. Искаш да свалиш 15 кг за 1 месец, а това не е никак здравословно (особено имайки предвид факта, че си висока 1.75 и тежиш 70 кг. и си на 17г - тоест, ти нямаш за сваляне излишни 100 кг, например, че да не е фрапираща цифрата за един месец; все още се развиваш - тялото ти няма нужда от допълнителен стрес).

Аз няма да те съветвам как да свалиш възможно най-бързо тези килограми, защото не смятам, че това ще е полезно.
Съветът ми е да си създадеш стабилни хранителни навици и да ги възприемеш не като диета със срок (начало и край), а като режим на хранене в дългосрочен план, с който да постигаш целите си (но с по-плавни темпове) И ще бъдеш здрава.
И още нещо - не е важна цифрата на кантара, а от какво идват тези килограми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1