Неочаквани странични ефекти от Винстрол...

Темата е заключена.
NI

26.12.05
20:14

Значи по принцип Винстрола се смята за един от най-леките и най-малко вредните препарати,а ето какво се случи при двама души,с които тренирам заедно и го използваха - значи единият тренира около  2години и половина и направи цикъл за да има повече издържливост и за да се орелефи - и месец след като приключи с него му се появи тумор на гърдата - точно до зърното,отстраниха го оперативно...Другият е небезизвестният Дани Драгинички,който сподели,че именно точно след цикъл с Винстрол му се появил тумор на корема,който също беше отстранен оперативно...Споделете и вие вашето мнение,но не знам защо се смята за едва ли не безвреден този препарат...

26.12.05
21:00

тумор на корема вследствие употребата на стероиди? такъв вид тумор няма! нещо си се объркал

NI

26.12.05
21:09

Има,има, беше му се образувала бучка в горната част на корема - точно по средата,какво друго можа да е,ако не тумор?

27.12.05
18:06

[quote author=“NiksuN”]Значи по принцип Винстрола се смята за един от най-леките и най-малко вредните препарати,а ето какво се случи при двама души,с които тренирам заедно и го използваха - значи единият тренира около  2години и половина и направи цикъл за да има повече издържливост и за да се орелефи - и месец след като приключи с него му се появи тумор на гърдата - точно до зърното,отстраниха го оперативно...Другият е небезизвестният Дани Драгинички,който сподели,че именно точно след цикъл с Винстрол му се появил тумор на корема,който също беше отстранен оперативно...Споделете и вие вашето мнение,но не знам защо се смята за едва ли не безвреден този препарат...

Ужаст!Какво са зимали тез момчета ве!Направо не е за вярване?Сигурно ли е че е от тоз зоб?!

ST

27.12.05
19:45

тая бучка може да е просто липом бе

HR

27.12.05
22:39

:D :D Това не е от Винстрола....просто съвпадение.

DR

28.12.05
13:14

Winstrol = бнобонки  не е от него  :!: Winstrol = релеф  тънка кожа много добре изглеждащи мусколи  :!:  Winstrol = добро класиране  :!:  И от него да е което не ми се вярва пак ше си го зоба наи-добре на хап и на  B.D.

AN

29.12.05
12:03

[quote author=“DRECS”]Winstrol = бнобонки  не е от него  :!: Winstrol = релеф  тънка кожа много добре изглеждащи мусколи  :!:  Winstrol = добро класиране  :!:  И от него да е което не ми се вярва пак ше си го зоба наи-добре на хап и на  B.D.

:D !!!
За тумора на гърдата (не съм навътре в нещата, никак даже) искам да кажя от това, което съм чел, винстрола не ароматизира и съответно няма как да се получи от него, освен ако не го е комбинирал с нещо друго.

HR

29.12.05
16:50

Тумор на гърдата при мъжете е толкова рядко явление, че ако някой ми каже че Винстрол го е причинило, ще го плесна  :wink:  :D

SO

04.01.06
01:26

тва за корема... във фитнеса дето тренирам има един дето отслабна и от пълен дебелак сега е с ръка 40 и 20г стаж(тука е малко смешно де). Невероятни плочки и т.н. - абе добро телце има човека. Целия беше в бучки.По прасците, плочките, предмишницата. Организма складира разни неща в следствие объркване от промяната във физиката. И на него му ги отстраняваха оперативно ама само щото бяха грозни - изобщо не му пречеха и най-малкото бяха тумори.

А за рак на гърдата от винстрол...... абе то и аз смъ чел че от креатина се появява рак на черния дроб ама :)

04.01.06
12:33

Според мен от Уиндстрола не може да се образува тумор.
А за това за което гоовори soxy то тфа е мастна тъкан която не се е разградила в тялото едно момче от нашия клас имаше такава бучка на връта и му я махнаха оперативно ест.

04.01.06
13:26

момчета сичко ясно!Ама това нещо е много лошо!Да имате идеи при какви комбинации би се получило,от какво зависи,смисал дали е до ген и т.н.
Щото не вярвам всеки 2ри да има такива бутчки!

АВ

04.01.06
19:19

Тези бучки са повече на генна основа(надявам се да говорим за едно и също разбирасе) И баща ми ги има по цялото тяло.Могат да се премахнат оперативно.Това е неравномерно разпределение на мзанините в организма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1