MUTANT Test vs M-Stack?

23.08.14
12:06

Здравейте !
Интересува ме по етикет кое е по-добро ?Не очаквам чудеса от продуктите ,но си мисля ,че бих извлякъл някаква полза .Пък и до сега не съм пробвал подобни продукти и искам реално сам за себе си да се убедя дали са ефикасни или са пари на вятъра, но за целта искам да взема нещо по-качествено :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.08.14 17:10.

24.08.14
11:07

+ добавяне на DAA мисля ,че е добър избор нека и други колеги се изкажат :)

25.08.14
14:42

Моля за още мнения относно продукта ?Примерно както каза колегата към него да добавя и 3 гр. на ден DAA ?Защото на етикети в силабг няма а на някой етикети пише че има мутанта ДАА ?

28.08.14
19:24

Никой друг ли няма да изкаже мнението си ?Ако може също така да включим в дебата и >>> PHARMA FREAK Test Freak и да махнем М-стака .... кое е по-добрия варянт за сваляне на естрогена и покачване поне малко на тест >> MUTANT Test vs PHARMA FREAK Test Freak

29.08.14
00:37

не си написал какво търсиш точно, ако търсиш само намаляване на естрогена и съответно увеличаване на тестостерона - Arimistane върши добра работа, в бг добавката с най-адекватно съдържание на Arimistane + екстри е Lecheek Ad-3 pct, ако търсиш сила - M-стак ще ти свърши по-добра работа, за тест фриик нямам идея...

Мнението беше редактирано от rvg на 29.08.14 00:38.

29.08.14
09:14

казано от rvg на 29.08.14, 00:37:

не си написал какво търсиш точно, ако търсиш само намаляване на естрогена и съответно увеличаване на тестостерона - Arimistane върши добра работа, в бг добавката с най-адекватно съдържание на Arimistane + екстри е Lecheek Ad-3 pct, ако търсиш сила - M-стак ще ти свърши по-добра работа, за тест фриик нямам идея...

Благодаря много за включването :) а ще изкажеш ли мнение за Мутант Теста + включване на DAA ? Целта ми е точно това което си разбрал :) намаляване на естрогена и покачване на теста :)

30.08.14
00:49

Mutant Test-a на етикет поне естрогенните блокъри не ми се виждат особено сериозни, т.е. естрогена даже може и да се увеличи, ако действително покачва тестостерона де. AD-3 PCT + някакво DAA ще ти свърши перфектна работа, евентуално ако ти се наливат пари може и някакъв DHT блокер да добавиш.

Лично аз бих заложил на М-стак .. Пия 3та опаковка в момента и резултатите са колосални, а тези МУТАНТ са ми малко съмнителни, особено като им гледам рекламното лице Рич пиана ....

08.01.15
12:00

Не може да сравнявате М-стак и Мутант Тест ... продуктите не са в една категория,това е все едно да сравняваме обувки и шапка (примерно казано).Едното е тестостеронов стимулатор,другото се води “не хормонален анаболен агент”,нямат нищо общо и не могат да бъдат сравнени,дори могат да бъдат комбинирани.

08.01.15
13:11

Комбинация от 2та продукта ще бъде най-добре.Както казаха по-горе все едно да сравняваш месо с плод.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1