Мускул или мазнина ?

05.01.15
21:44

Здравейте ! :) Така значи момиче на 18 години съм , висока 1,70 тежа 55 килограма миналата година тежах 61 , но със режим свалих тези ужасни 6 кила .. попринцип лятото бях стигнала 53 кила но осъзнах , че се съсипвам и спрях да отслабвам сега ходя на фитнес и тренирам всичко правя , имам си режим смисъл такъв не ям готвено , сладко , тестено , не пия газирано нито натурални сокове не си слагам захар нито олио да кажем ако пия кафе само с мед , яйцата си ги правя на тефлонов тиган слагам 2 лъжици мляко кисело или прясно 0,1 % само никакво друго и олио не слагам никъде . Ето един примерен режим : ставам 06:00 - 06:30 пия кафе после на фитнес от 8 , след това закусвам сирене , една препечена пълнозърнеста филия хляб ям някакъв зеленчук може краставица или чушка сурова пия 1 чаша прясно мляко 0,1 % и това е закуската ми после към 12 хапвам ябълка до към 18 - 19 хапвам кисело мляко, мюсли  и плодове и вечерям 3 яйца без олио с 2 лъжици мляко 0,1% и салата само с оцет и сол ако огладнея пия чай след това това е моето ядене за един цял ден но проблемът не е речен тези бедра са много големи..  .По-малко кардио и като цяло започнах да се харесвам , освен със рокля :D ..... Значи имам мускули и то бая тези бедра ще ме убият и през цялото време те са проблем значи от външната страна си напипвам кокала на бедрото но от вътре имам мазнина смисъл големи са и искам да са тънки само мускули и кокал да има а не и мазнини .. ще дам снимка да кажете какво да правя как да се сдобия с красиви бедра просто искам и аз да се почувствам красива и нежна с рокля , а не като мъж .. :x моля да ми помогнете като ми дадете съвет Благодаря !!

Темата беше редактирана от А. Маркина на 05.01.15 21:50.

В главата си имаш типичен фантастичен филм.

В момента гладуваш абсолютно безобразно и е въпрос на време да пожънеш плодовете от това.
Съмнявам се, че ще ти харесат.

Мускули на краката имаш (на практика всички имаме!)...
...но от понятието ‘много мускули’ си на светлинни години. Факт.

Нито приличаш на мъж, нито някога ще заприличаш (поне докато разчиташ само на собствените си хормони).

Изхвърли кантара - той не ти дава информация с практическа стойност.
Всъщност той ти пробутва налудничавия сценарий на филма в главата ти.

Ами значи искам попринцип да имам слаби бедра тоест да нямам мускули , а да са слаби точно както на Маркина но незнам как да стане..  с рокля не се харесвам изглеждат огромни .. клякам но не с тежести , а за кантара аз се меря за да съм спокойна , че не съм качила килограми не за друго :D .

Дай да се разберем - искаш да си слаба или искаш да изглеждаш добре?
Това са две различни неща.

Заобикалянето на тежестите във фитнеса е една от най-грубите ти грешки и причина за сегашната ти визия.

Какво по-точно значат показанията на кантара?
При едно и също телесно тегло можеш да изглеждаш доста различно.

Ами аз избягвам тежестите ,защото ме е страх да не натрупам много мускули , но тренирам за гърди , за ръце за корем , крака за всичко само дето не искам да дигам тежко , а с кантара се успокоявам смисъл така знам , че не съм наддала кила. и искам да изглеждам добре да това забравих да кажа просто винаги съм смятала , че слаба бих изглеждала красива .

Мнението беше редактирано от А. Маркина на 05.01.15 22:15.

Искам да постигна нещо като бедрата на С.Маркина , но незнам как да започна или по точно аз съм започнала но незнам какво да правя дали трябва да покача маса или да свалям .. Просто съм се объркала тотално тук от година какво ли не опитвах и нищо не става ..

Така... понеже моето мнение видимо се различава драстично от това, което си се надявала да получиш тук, за сега ще се оттегля от разговора. Ще си позволя само да ти дам ето това четиво (с ясната мисъл, че нямаш нагласата да го приемеш). Имам усещането, че очакваш одобрение, а аз няма как да ти го дам (особено на фона на храненето ти). В този контекст аз не мога да ти бъда полезен.

P.S. Показаното на снимките в горното ти мнение е всичко друго, само не красиво, естетично и женствено. Разбира се - имаш право да си на друго мнение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.15 22:33.

Благодаря ! Ами не съм очаквала нищо просто исках съвети по точно къде ми е грешката . Сега ще го изчета

Теди Илиева

05.01.15
22:56

Здрасти, смятам, че имаш в пъти по-красиви крака от тези на С. Маркина, която и да е тя. Между другото въпросната изглежда с поднормено тегло, да не кажа анорексична визия.
Не се притеснявай да тренираш тежко, от това жените не ставаме мускулесто грозни, а само с приятен тонус, нищо повече.

Изчетох цялата статия и може да се каже , че се успокоих малко даже доста от утре ще пробвам нещо с тежести като клякане. Наистина няма да се махне целият ми страх от това , но поне сега съм по спокойна наистина Благодаря ! :) Ами С .Маркина има доста хубаво тяло не е анорексичка , но може и да е просто ген не знам .

Във форума си имаме темичка за мадами.
Ако искаш - разгледай. Да, има и такива със сравнително масивна физика... никой не иска от теб да ги харесваш и да им подражаваш. Дано ти направи впечатление, обаче, колко от жените по снимките в тази тема имат крака като тези, които ти идеализираш... ;) ...а не е като да няма красиви Дами там. Има и мускулести крака... за да прецениш твоите по-реалистично. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.15 23:21.

Разгледах снимките . Имат  здрави и красиви тела ,но всеки вижда перфектното по различен начин . Наистина много благодаря !

Carbohydrate

06.01.15
06:26

казано от А. Маркина на 05.01.15, 23:50:

Разгледах снимките . Имат  здрави и красиви тела ,но всеки вижда перфектното по различен начин . Наистина много благодаря !

Тук има доста мъже. Питай дали харесват онези анорексички, където си ги постнала! Аз определено не харесвам такива)))...

06.01.15
14:18

Попринцип вие жените махкате въглехидрати - ама как ще напълнеете,махкате мазнините - не ви трябват закакво са ви ..? махнете и протеина защото ще станете прекалено мускулести..

06.01.15
18:47

казано от А. Маркина на 05.01.15, 21:44:

Значи имам мускули и то бая тези бедра ще ме убият и през цялото време те са проблем значи от външната страна си напипвам кокала на бедрото но от вътре имам мазнина смисъл големи са и искам да са тънки само мускули и кокал да има а не и мазнини ..

Значиии, аз като фен  на стегнати и по-фини мадами ще си позволя да си дам мнението.
1- Мускули имаш някакви, които честно казано аз не виждам просто ,защото не са изразени и оформени. Мисля, че Кольо ти го беше казал, че всеки има мускули :)
2- Гледала съм безброй снимки на С.Маркина и ще ти кажа,че нейното бие на анорексия. Това не се харесва от мъжете. Тя прилича на детенце :) Ти жена ли си или дете?
3- Твоите бедра наистина са по-хубави от нейните, както ти е казала Теди!
4- Кокал + мускул и никаква мазнина= хормонални проблеми при жените. В какво се изразяват- погрозняване, спаружване, спиране на цикъл, невъзможност да имат деца, падане на косата .. и т.н. Ако искаш да си като бабичка ,но с кокал и мускул твоя воля :)

Казвам всичко с най-добро чувство, понеже и аз съм минала по подобен път :) Не е гот за организма! Твоят ген е хубав поне от снимките,които си качила. Спортувай за кеф и здраве, храни се добре.Няма как да не си с хубава визия ако правиш тези неща :)

06.01.15
21:01

Мила, толкова добре са казали по-горе колегите.
Боже мили, къде ги намирате тия модели, как ти идва в акъла да изглеждаш по този комичен начин. Повярвай ми, на живо това е трагикомично! Въпреки силикона в циците и устните, тази Саша Маркина прилича на недохранено  дете.
Какво да кажа- видях, че твоята идолка не е блести с нищо, освен това да се снима през час по гащи, а често и без тях. Освен това тя “може” да си позволи да бъде болнава, уморена, депресирана, без цикъл, без сексуални желания, вечно гладна, - защото до това води анорексията,  за това й плащат. Ти не можеш. Ако се опиташ, ще заплатиш за това с здравето и красотата си. Не само сега, а за много по-дълъг период от време. Тя е много по-ниска от теб и с много различна телесна конструкция. Не може да сте еднакви. Предполагам, че за да започнеш изглеждаш като нея трябва да свалиш до 45-47 кг, което е нелепо.

Краката  й са грозно кокалести, че и криви! и са с такъв убийствен луфт, за който тук казваме, че е “яхнала бойлер”.
Твоите изглеждат добре. стегнати и красиви. Не ги съсипвай, моля те. (Освен това няма да ти останат грам гърди, което не е малка загуба :) )

Благодаря ви за съветите :) !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1