07.01.15
15:36
Здравейте колеги!Ще започна направо с въпроса-имам някаква язва на стомаха заради която постъпих в болницата ,днес ме изписват и искам да продължа с тренировките но докторът ми каза да не вдигам тежко и да забравя за всякакви тежести.Какво да правя ?Само ще добавя че имам стаж около 10 години,но бях прекъснал за 4-5г.и сега отново се запалих ,направих 5-6тренировки след което постъпих в болницата,днес ме исписват и се чудя дали да послушам доктора или да продължавам с железата!!!?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.01.15 19:37.
07.01.15
22:52
Не мислиш ли, че е по-добре да се поинтересуваш каква е тая “някаква язва”, вместо да мислиш за железата? :D
Силно казано е да забравиш всякакви тежести (на повечето го казват, ама никой не го спазва), но ти така или иначе си изпуснал 4-5 години- нищо няма да ти стане, ако изпуснеш 4-5 седмици. Добре е за организма да се възстанови с по-лек режим, защото дори венозно прилаганите лекарства са си вид стрес. Помисли за диетата също.
08.01.15
14:04
Язвата била на дванадесетопръстника,днес пак ми казаха да спирам железата иначе можела да се спука така че спирам засега и пълна почивка