Искам да постигна това тяло, но имам доверие на мъжко мнение.

08.01.15
23:20

Здравейте, аз съм жена, но пускам темата тук, ако смятате, че не е подходящо ще я прехвърля в дамски форум. На вас имам повече доверие, а пък и не съм запозната с жените, към който мога да се обърна.
Съвсем на кратко ще се опитам да обясня. Преди двете ми бременности :) имах хубаво тяло, по-скоро слабо, не съм била толкова с мускули.
Сега обаче искам да съм релефна като тази например:

body rocking
body rro
body cc

искам повдигнато дупе, малко релефни крака, не грубо, и хубав корем и ръце.
Аз сега съм се разширила в ханша и бедрата като Ким Кардашиан
кк
Избрала съм един клип в ютюб за бедра, вътрешна,външна част, дупе. Искам да я погледнете, Те са 3 серии повтарят се упражненията, значи около 10 мин е. НЕ искам да си разширявам още повече бедрата и моля да ми кажете дали това е добро да го правя ако ли не какви упражнения. Въобще ако може да споделите примерни тренировки. Вкъщи имам гири от по 5кг, ластици за крака, ръце, топка, тежести за ръце и крака. Предполагам,, че и такова тяло се постига и с хранителни добавки, аз искам да ги избегна, възможно ли е?
Вероятността сигурно вместо за 1г да стане за 2г без тях.
В момента от месец ям само пилешко, телешко, риба. Зедленчуци всякакви без картофи, царевица, грах. Въглехидратите ги няма, дори и плодове не ям, пия витамини. Отслабнала съм 4кг за това време.
Въпрос друг - ако отслабвам и правя клекове за дупе или вдигам тежести, как би се оформило тялото от тази ми фигура, но по-стегната или наред със стягането и отслабване. Защото искам да отслабна, а не от това тяло да стана само релефна.
Знам, че някои въпроси са тъпи за вас, но аз сега се уча.
Благодаря ви.

09.01.15
07:14

Колко тежиш в момента и имаш ли още да ‘чистиш’. Ако мислиш, че искаш да отслабнеш още, погледни равно-балансирана диета и калориен баланс. Ако пък искаш да качиш мускулна маса, пак ще са ти от полза.  Но за да имаш слабо и релефно тяло като тези, трябва да си чиста и да имаш мускули, да си тренирана. Според мен с хранителен режим и тренировки резултатите ще са налице. За въглехидратите не мисля, че трябва да ги изключваш напълно. Плодовете също. Също нямаш нужда и от хранителни добавки. Може да пробваш напади и тяга с прави крака за задната част.  http://www.bb-team.org/trenirovki/exercises/buttocks тук има и други упражния :) Успех.

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 09.01.15 07:16.

09.01.15
09:36

Ако си широка в ханша и бедрата като Ким Кардашиан, значи ти е такава структурата, виж къде са и кокалите на ханша на нея... виж и момичетата на другите снимки, това не е нещо, което може да промениш, но със сигурност може да подобриш изгледа. Успех.

09.01.15
10:43

За такова тяло, скъпа, ще трябва да се скъсаш от тренировки с много тежести, много кардио и много добра диета. Тези жени може да изглеждат нежни, но са чиста мускулна маса. Първите 2 по пропорциите им се вижда, че са не повече от 155-160 см, така че както каза Блага, пропорциите са важни. Третата ми допада най-много, но тук пак играе роля телесния тип- много тънка талия и фигура “пясъчен часовник”. И изобщо тази визия изисква фина костна структура с широки рамене и  тесен таз.
Упражненията в клипа са полезни, но с нищо няма да ти помогнат за визията, която целиш. Трябва да натрупаш доста мускули по всички групи на тялото и да сведеш мазнините в тялото си до минимум (здравословен).
И да ... ще трябва да си сложиш силикон, защото и трите са с изкуствени импланти. Просто на този % мазнини гърди няма как да имаш. :)

09.01.15
11:08

Доста клекове са направили през годините тези мацки ;)

09.01.15
18:20

В началото е най-трудно,просто се концентрирай върху това да си изградиш нужните навици и да ти стане приятно да го правиш,независимо от целите,това е единственият сигурен път към успеха.

09.01.15
23:31

Здравейте, момчета и момиче, :)))))) благодаря, че ми отговорихте.
Newbie,  в момента съм 160см, 60кг, много са ми. Да трябва да сваля 10, но знам, че ако мазнината ми се замени с мускул, тогава вече и 60кг да съм, може да изглеждам добре. Ще погледна линка, който си ми дал. Аз махнах въглехидратите, за да мога да се чистя. Забравих да кажа в поста, че ям много яйца, мляко (прясно обичам, но гледам да не го пия), извара.
Блажка, по принцип не съм така, ето и една моя снимка преди бременностите.

that’sme
QweenCobra, тези упражнения питах, защото искам да отслабна в бедра и ханш, дали с тях мога да отслабна или ще се разширя още повече, според мен са за отслабване. Иначе ми е ясно, че трябва да тренирам цяло тяло, не съм толкова боса. На мен раменете са ми малки, не съм мъжки тип фигура. Е, силикон ме е страх да сложа, значи няма да ставам като тях, уби мечтата ми напълно. :)
Dale Cooper, знам, че аз повдигнатото дупе става с клекове, гледам ги аз мацките по клипчетата. Ама чак пък много години, според мен ако съм постоянна и за 6м. ще има разлика.
Just Dolt, благодаря за мотивиращия пост, ще се опитам да го спазя.
А трябва ли да тренирам всеки ден? Питам Ви, защото да не си мислите, че аз не съм тренирала, просто искам по-бързо да станат нещата, но то е ясно, че точно тази цел няма как да е бързо. Та аз съм тренирала Тае  бо, Turbo Jam и забележете INSANITY това лято 4 месеца, направо ми се ... Понякога ми излизаха червени петна на ръцете и се притесних да не е от сърцето, защото много го натоварвах. Но го направих 4месеца. По принцип тренирам 6дни, 7 почивам. След това лявото ми коляно ме боли ако съм клекнала на него, явно съм се натоварила. Както и да е ако имате някакви идеи още ще съм ви благодаря.
Хубава нощ ви пожелавам ! :)

10.01.15
08:22

Няма упражнения, с които локално да гориш. Това дали ще се изчистиш е функция на хранителния режим, не толкова на тренировките.
Но! За такова тяло си трябва тежко :)

10.01.15
11:05

Дона Флор, да, затова ям само протеини със зеленчуци, не пия, гледам да ям много здравословно, никаква мазнина, пържено. Ще трябва време. А дали трябва първо да отслабна и после да вдигам тежести за релеф, защото от това тяло сега ако почна да вдигам тежести ще заприличам на квадрат? :)
Благодаря.

“Никаква мазнина” е далеч от здравословно :)
Съветвам те паралелно с хранителния режим да тренираш с тежести.

10.01.15
12:40

Вероника, права си, все пак човек е изграден от тези неща и не е правилно да се лишава от едно от тях, знам, че е грешка, но в желанието си да стане всичко бързо, затова и правим грешки го елиминирах. Ако пека бутчета без кожа не слагам олио, те си пускат достатъчно в тавичка, от време на време си позволявам кашкавал по около 25-30гр, знам, че правя грешки. Днес се мерих и съм 59кг. А дали ако тренирам с тежести паралено, няма да стана много мускулеста, все пак не харесвам много такива релефни тела, искам да съм нежна, а бе то се е видяло, че правя грешки.
Благодаря ви на всички, че се включвате.

10.01.15
13:00

Не, няма да станеш. Олиото може да го замениш със зехтин и кашкавала не е вредна храна.

Това са нещата, които бих казала и на теб:

Жените и тренировките с тежести
Защо жените имат нужда от мазнини

По-добре е да бързаме бавно и когато можем да избегнем грешките навреме, да го направим :)
В противен случай - да ЗНАЕМ, че правим нещо, което не е здравословно, но да продължаваме, защото искаме БЪРЗИ резултати - това може да доведе до много по-голямо забавяне, от колкото сме си представяли.

10.01.15
15:14

Никаква история не си дала - как си се хранила досега, а не как си започнала наскоро; боледувала ли си, имаш ли хронични заболявания и проблеми, нормална ли ти е менструацията, имала ли си сериозни колебания в теглото, кои храни обичаш и кои - не, от кои ти е трудно да се откажеш и защо (освен за млечните), колко си голяма (ще ме прощаваш) и доста такива неща, които са важни, за да ти отговорим на въпросите и да ти дадем препоръки.
И от сега се въоръжи с търпение, защото оттам, откъдето тръгваш, нещата не стават с магическа пръчица.

10.01.15
16:19

Има и жени които качват лесно маса мезоморф им е структурата

10.01.15
18:30

Newbie, имам зехтин, страх ме е да го ползвам, по мъничко в салатите мога да слагам.
Вероника, много си права, това което написа е така. Ще прочета.
cocobutt, досега съм се хранила винаги здравословно, последните 5г, като през двете бременности съм яла всичко, без да се лишавам. Когато съм пазила режим, не диета съм яла, пилешко, телешко,пуешко, понякога фазани,  рядко свинско, риба, рибни деликатеси, мляко , сирене, извара, яйца, забравих да кажа зеленчуци и плодове. Никога не съм пила, пушила, е на някой празник 1 бейлис съм пила, но това е 4 пъти в годината. 
хаха.
Нормална ми е менструацията, само веднъж ми е закъснявала, поради голям стрес.
Когато съм спазвала режим,не съм качвала и сваляла, лесно качвам и лесно свалям, но като че ли напоследък е по-трудно. На 33г съм. По принцип обичам много суровки ядки, месо, зеленчуци и плодове. Не съм по сладкото, но понякога и аз приритвам. Не съм яла сладко като торти, тесни неща от 2м. Не ям хляб, правя си хляб от овесени и пшеничени трици. И то последните 2 месеца, виждам, че е полезно и не качвам и грам от него, защото ми помага. Ами това е, ако ти помогне за нещо ще се радвам да те чуя.

Стефи, аз мисля, че бързо мога да се оформя, защото когато тренирах и се хранех режимно, тренирах, но не усилено 40мин, за цяло тяло имах първите 4 плочки на корема, нО  долните мускули не можех да ги направя, защото е трябвало други неща да правя. :)

Мнението беше редактирано от NYC на 10.01.15 18:32.

10.01.15
19:51

Много успехи с тренировките ти желая

11.01.15
10:39

Просто телата , които си показала като образец са много мускулести. Изискват големи тежести и упражнения като набиране, гребане, клек и напади с ЩАНГА, тяги, лежанка + още доста оформящи упражнения със дъмбели и скрипци.
Упражненията за дупе, корем и пр. по никакъв начин няма да ти помогнат да отслабнеш и по никакъв начин няма да направиш ТАКОВА ТЯЛО.  Плочките ти могат да се покажат при усилена тренировка на корема и нисък % мазнини, но само с това пак казвам няма начин за заизглеждаш като снимките. 
Вслушай се в съветите за храната на колегите. Хлябът от трици не е хляб. А просто трици. Несмислаеми и неусвояеми отпадъци, които просто преминават през храносмилателната система без да ти дадат калории и даже може да ти раздразнят червата. Печи си нормален  хляб от пълнозърнесто брашно, който е полезен, хранителен ! и вкусен (поне според мен :) ) Не разбирам какво значи “страх от зехтина”, но се надявма да го преодолееш. Ако не обичаш зехтин, има ДЕСЕТКИ видове студено пресовани масла, с които може да го замениш, даже е хубаво да ги сменяш според мен. Спокойно използвай краве масло за готвене.
Започни да тренираш с тежести и сама прецени докъде искаш да стигнеш съобразно резултатите, които постигаш.
Смело напред!

14.01.15
01:54

стефи, благодаря.

Qween cobra, благодаря ти, ще започна от някъде пък да видим до къде ще стигна. Аз  по принцип не ям хляб, затова каза, че го замених с овесени трици. С тях се чувствам добре. Зехтин имам, хубав ще го слагам, просто така свикнах без мазнина.
Това, което си мислех, значи няма да стане :) А иначе съм имала плочки с такива тренировки, леки за вас и съм отслабвала много. Е, плочките са били леко загатнати, не релефни.

17.01.15
06:14

Триците и овесените храни като цяло е по-вероятно да те надуят отколкото да извлечеш реална полза от тях. Ако държиш на подобен вид храни мога да препоръчам само пшеничния заридиш 2лъжици в чаша кис мляко, по-желание с лъжичка мед ;)
Иначе хубав трик за следене на резултати е да следиш какво поемаш и какво изразходваш(не говоря за калории, а за нещо по елементарно и по-скоро на психическа основа)
Необходими принадлежности: кухненска везна/кантарче, тетрадка/тефтер(ако ядеш и навън)
идеята е:
1 да записваш абсолютно всичко което ядеш и точния му грамаж
2 записваш абсолютно всички упражнения които правиш
3 винаги преди да ядеш(каквото й да било) гледай да направиш някакво упражнение дори да са само 10-20коремни преси
4 ако се наядеш преди да си изяла цялата предвидена порция, остави остатъка в хладилника, ако ще и 10гр да са останали(максима: излишната храна се изхвърля по-лесно преди да е станала част от теб)
5 записваш и времето до минута

препоръка, отдели си един ден на течности(основно вода, може и чай и кафе без добавки) и един на леки плодове и зеленчуци- ябълки(категорично не банани и подобни тежки плодове), краставици домати(все пак не се тъпчи а си оставяи място)

препоръка-две- избягвай мазнините, но не други въглехидрати и протеини т.е. консумирай картофи, сирене, месо, к.мл. и т.п.  Съставяй си порции с които се чувстваш добре и ги модифицирай на същия принцип.

Мнението беше редактирано от soul search на 17.01.15 06:16.

Защо да избягва мазнините?

Невероятните Оспехи при дамите, които са били на ниски мазнини, са доста в този форум. :)))))))

17.01.15
10:57

Няма нищо особено полезно в мазнините, а за целите на девойката изобщо, по-добре е за здравето й да си набавя въглехидрати от храни богати на витамини и минерали, а не от чисти мазнини.

Тедо, предполагам визираш девойки едва ли не неядящи и нискомаслени продукти, а според мен е добре всичко от вида на млека, сирена, кашкавал да си е възможно най-естествено т.е. с пълната му масленост. Протестирам само на слънчогледово и маслиново олио, както и на животинска мазнина в немалки количества(това по отношение на поддържано здравословно хранене, за определени цели е друг въпроса).

Мнението беше редактирано от soul search на 17.01.15 11:03.

Би ли могла да изредиш мазнините, в които според теб “няма нищо особено полезно”?
:)

17.01.15
19:20

Под мазнини в случая говоря за видовете храни или по-скоро за това което се добавя към тях(ако не е станало ясно). Ако девойката е решила да поема ненаситени мазнини е най-добре да си ги приема от ядки и маслини с други думи в нерафинирана форма и с богат комплект от други полезни вещества и да не се получава в крайна сетка да търси разни суплементи(визирам витаминно-минерални добавки)

17.01.15
20:03

казано от soul search на 17.01.15, 10:57:

...по-добре е за здравето й да си набавя въглехидрати от храни богати на витамини и минерали, а не от чисти мазнини.

Ей тва нещо не го схванах. Ще обясниш ли как се набавят въглехидрати от чисти мазнини??? :D :D :D

ПП: в голяма грешка си за много неща, а Тедо визира далеч по-сериозни проблеми отколкото нуждата от прием на витаминчета, повярвай ми.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 17.01.15 20:05.

soul search, бърз въпрос за 3ка по биология - знаеш ли от какво се произвеждат женските хормони, например естрадиола?

П.П. Моля никой да не й подсказва ;)

21.01.15
15:34

Не се карайте. Аз напредвам много добре. Отслабвам и се стягам. Бавно, но става, е за онези резултати трябва да ходя във фитнеса. Гледам да ям естествени мазнини. Искам да отслабна и да стягав, а не от сегашните кг да трупам мускули. Мазнините в авокадото са добри, но пък от него пълнея зотова го избягвам. Всеки решава как да подобри тялото си стига да се харесва така. При всички е различно. Научих много и знам, че без тежести няма да стане. Имам гири, тежисти и ластици за крака, но това за вкъщи.  Иначе аз жот овесените пшеничените трици не се подувам, даже ми помагат. Няма да ги ям дълго време,защото като се прекали с нещо се получава обратен ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1