Bodybuilding motivation - EATING like a bodybuilder!

Интересно, забавно и вярно видео. Естествено не препоръчвам на никой да яде по 10 пъти на ден, освен ако няма мускули, като тия господа. :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.12.14 17:32.

10.12.14
15:42

Миналата година се храних като бодибилдер.... станах 113кг. но не нацепен а лоена топка. Не се чувствах добре и свалих 20кг.
Един натурално трениращ няма нужда от 10 хранения на ден. Rich Piana много ме кефи, но понякога много се изхвърля с тия работи- Яж 15 пъти на ден, тренирай по 3 часа на ден, прави по 20 повторения на серия и тн. За хората на медикаменти може й да влияят добре тия работи, но не и за натурално трениращите.

Колко хора ще обърнат внимание на това, че нацепената батка казва ясно и категорично - да не се купуват протеини и гейнъри, а да се яде истинска храна... :)

казано от Кольо Пияндето на 10.12.14, 17:22:

Колко хора ще обърнат внимание на това, че нацепената батка казва ясно и категорично - да не се купуват протеини и гейнъри, а да се яде истинска храна... :)

Именно заради това изказване реших да пусна тема с видео клипа.

Бодибилдърите явно не се усещат, че аудиторията им е съставена главно от натурално трениращи около 80 килограмови батки и се изхвърлят с времетраене, брои хранения и калории.

10.12.14
19:52

За да си добър и здрав спортист, трябва да ядеш истинска храна. За да си добър културист трябва ОСВЕН това, да боцкаш и кълвеш. Симпъл ес дат.

Carbohydrate

11.12.14
21:18

Храна и ПРАВИЛНИ тренировки, бих допълнил. Много младежи, или даже по-голямата им част, ИЗОБЩО не обръщат внимание на:
1. Техниката на изпълнение на упражнения.
2. Време на натоварване в един подход.
3. Време за почивка
4. И елементарна програма, която да дава време на мускулите да се възстановяват.

https://www.youtube.com/watch?v=GnI64N7Uhoc&spfreload=10

09.01.15
02:34

Мда, някъв очевадно назобен батка, който продава точно 3 добавки(естесвено няма протеин, като единствено liver and organ defender изглежда интересно и не прекалено надценено)  на доста завишени цени, ми обеснява как храната е по-добра протеина.. еми да, по-добра е, аз не знам някой да е предлагал да не се яде адекватно като се пие протеин...а пък храна + протеин още по-добре(поне за по-чисто качване),  храна + протеин + други добавки още по-добре... ама не неговите с по 5-6 съставки,от които 3 работещи за 60$...

Мнението беше редактирано от rvg на 09.01.15 02:35.

09.01.15
18:30

Много як клип,особенно да се надъхаш да хапваш в основен период,когато ти е писнало от всичко :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1