Първи цикъл с ПАРАБОЛАН - орален.

Темата е заключена.
SI

28.12.05
01:56

Ако може някои които е опитвал този препарат да ми каже какъв ефект е полу4ил и ако може да ми предложи примерна схема за прием.19 години 184см 80 кг около 18%мазнини.Благодаря предварително.

28.12.05
10:26

Оптималната схема с парабола за начинаещ е:5 дена по 1тбл (сутрин на гладно),25 дена по 2тбл. 1 сутрин и 1 следобед),5 дена по 1 тбл.Като от 30тия дена на цикала се започва винстрол на таблетки по 20-30 мг на ден или ако ти идва много скъп се вземат по 4 тбл Метандростенолон и се продължава 30 дена(тоест 25 дена след като е спрян парабола).Около 20 тия дена се бие 1 прегнил 1500единици,на 45 ти и 50ти ден по още 1 прегнил 1500единици.Добре е по време на целия цикал да се вземат 3 пъти дневно по 1 тбл карсил 100мг. и 1 тбл трибестан по време на хранене.
АКО НЕ СИ СИГУРЕН чЕ СИ ДОСТИГНАЛ ПОНЕ чАСТ ОТ ПОТЕНЦЯЛА СИ ПО ДОБРЕ ИЗчАКАЙ С ЦИКЛИТЕ  И СЕ ОПИТАЙ С ТРЕНИРОВЪЧНИ СХЕМИ,ПОДХОДЯщИ ДОБАВКИ И ДОБРО ХРАНЕНЕ ДА ПОСТИГНЕШ МАКСИМАЛНОТО

SI

28.12.05
10:54

Благодаря ти много помоща.Само не разбрах метандростенолона веднега след приклу4ването на приема на парабол или 25 дена след него.

28.12.05
11:14

метана или винстрола се започват веднага след като се свали на 1 тбл параболан ,по възможност използвай винстрол или станабол по този начин ще запазиш повече от постигнатото.

SI

28.12.05
11:28

Също пропуснах да кажа 4е тренирам бокс паралелно с фитнеса.1 3 5 бокс 2 4 6 фитнес.И ме интересува дали да спра бокса повреме на цикала и да увели4а тренировките фитнес или няма да има проблем да комбинирам.Мерси предварително.

Станабола в какво коли4ество да го взимам.

Не пускай по два поредни поста , използвай бутона “промени”. Не замествай букви с цифри. Спазвай правилата !!!!
Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

28.12.05
12:37

[quote author=“lukabrazy”]Оптималната схема с парабола за начинаещ е:5 дена по 1тбл (сутрин на гладно),25 дена по 2тбл. 1 сутрин и 1 следобед),5 дена по 1 тбл.Като от 30тия дена на цикала се започва винстрол на таблетки по 20-30 мг на ден или ако ти идва много скъп се вземат по 4 тбл Метандростенолон и се продължава 30 дена(тоест 25 дена след като е спрян парабола).Около 20 тия дена се бие 1 прегнил 1500единици,на 45 ти и 50ти ден по още 1 прегнил 1500единици.Добре е по време на целия цикал да се вземат 3 пъти дневно по 1 тбл карсил 100мг. и 1 тбл трибестан по време на хранене.
АКО НЕ СИ СИГУРЕН чЕ СИ ДОСТИГНАЛ ПОНЕ чАСТ ОТ ПОТЕНЦЯЛА СИ ПО ДОБРЕ ИЗчАКАЙ С ЦИКЛИТЕ  И СЕ ОПИТАЙ С ТРЕНИРОВЪЧНИ СХЕМИ,ПОДХОДЯщИ ДОБАВКИ И ДОБРО ХРАНЕНЕ ДА ПОСТИГНЕШ МАКСИМАЛНОТО

Бе братле ти луд ли си!
Кви са тез неща!Не че разбирам много но ще си изкажа мнението!
1-во Метандростенолон  се ползва предимно за маса!Ако му е първи цикал тва 4 тбл по 5 мг са 20 мг на ден!Което не е много,но ако му е първи цикъл си е напално безмислено!Би трявало и от 15 мг да драпне!
2-ро винстрол - това мисля че е стероид за релеф!
И мисля че има доста по добър ефект в инжекционна форма!

Немога да схвана как препоръчваш единия стероид като заместител на другия,след като единия се ползва главно за маса, а другия главно за релеф!
Да не говорим че е само на 19 години за подобен доста сложен и тежък цикъл!И според мене има доста подкожни мазнини момчето а с тоз Метан се едно иска да си добави още,щото да зема Метан без да се храни като разпран,ефект няма да има,а с многото храна непременно ще драпне и още мазнини!

28.12.05
15:23

ще ти обясня,значи станабола или който и да е рдуг по слабо андрогенен стероид може да се използва като завършек на цикала,за да може човека направил основната част от цикала със силноандрогенен и силно анаболен стероид ,да го завърши с по слабо андрогенен такъв,което от своя страна позволява възстановяването на хормоналните нива,а от което следва и запазване на резултатите от цикала,станабола или метана в случая играят ролята на по слабо андрогенния стероид,жалко ще е станабола да се замести с метан но ако момчето не може да си позволи по скъпия стероид ще трябва да мине с метан.
По въпроса за бокса ,ако държиш да постигнеш максимално от цикала ще трябжа да наблегнеш на щангите

SI

28.12.05
16:19

мерси наистина ми помогна много по този въпрос.Ще има ли проблем ако завбъдеще се обръщам към теб за други неща свързани с фитнеса.

28.12.05
18:48

няма проблеми,ако те интересува нещо питай

HR

29.12.05
16:45

[quote author=“lukabrazy”]ще ти обясня,значи станабола или който и да е рдуг по слабо андрогенен стероид може да се използва като завършек на цикала,за да може човека направил основната част от цикала със силноандрогенен и силно анаболен стероид ,да го завърши с по слабо андрогенен такъв,което от своя страна позволява възстановяването на хормоналните нива,а от което следва и запазване на резултатите от цикала,станабола или метана в случая играят ролята на по слабо андрогенния стероид,жалко ще е станабола да се замести с метан но ако момчето не може да си позволи по скъпия стероид ще трябва да мине с метан.
По въпроса за бокса ,ако държиш да постигнеш максимално от цикала ще трябжа да наблегнеш на щангите

Пич, това което казваш на пръв прочит прави смисъл, особено на незнаещите.....но аз за пръв път чувам някой да препоръчва слабо андрогенен анабол за запазване на постигнатото - това е по-безмислено и от остарялата идея, че порамидата помага за възтановяването на хормоналните баланси и запазване на постигнатото.....
Според мен си комбинираш квото си комбинираш, и после ПРАВИЛЕН И АГРЕСИВЕН РСТ......така се запазва. Ти имаш ли представа колко малко му трябва на човек да му се наруши хормоналния баланс????? Например с метан-колко мг на ден е нужно за да се постигне частично нарушаване на естествено производство на Тест, мислиш? Отговори си на този въпрос и ще видиш че има по-добри алтернативи на това да завършваш цикъл със слабоандрогенни анаболи с цел запазване на резултата
Поздрави

29.12.05
17:45

ти може да си имаш твое мнение,виж аз пък за сметка на това имам наблюдения въз основа на което пиша всичко в този форум

HR

29.12.05
19:11

[quote author=“lukabrazy”]ти може да си имаш твое мнение,виж аз пък за сметка на това имам наблюдения въз основа на което пиша всичко в този форум

Е аз възоснова на какво мислиш, че пиша??? Мойте наблюдения са от личен опит, и от познанствата, които имам в огромните анаболно-използващи общества. Но както и да е, целта ми не е да споря с някой, а да съм сигурен, че когато се зададе въпрос, всички си изказваме мненията за да може задалият въпроса да се образова от възможно най-много гледни точки.
Поздрави

30.12.05
00:56

По въпроса за пирамидите си прав отживелица са , но за края на цикъл със стероиди от типа на Анадрол,Параболан или който и да е тестостерон може би с изключение само на ундеканоата ако се използва препарат от типа на станазолол,анавар или примоболан за поне месец ,това което ще запазиш от основния цикъл ще е доста повече.Аз лично си завършвам циклите по този начин от 4 години и ако непосредствено след цикъла не ми се наложи да спра да тренирам обикновено запазвам всичко от постигнтото по времето на цикъла(може би губя само визуалната изпомпаност )И нека не се бъркат някои -когато се взема по слабия стероид , след по силния наистина няма да продължи да расте или да става по силен ,но със сигурност ще запази доста повече отколкото ако спре направо основния стероид.Също така ако държиш да не вярваш на мен ,разрови се малко и ше попаднеш на статии които препоръчват точно това което аз ти казвам.

30.12.05
10:59

Хубав спор сте заформили наистина но продължете на ЛС моля
С добро чувство Ви го казвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1