Джон Джоунс срещу Дейниъл Кормие 03.01.2015

19.12.14
15:06

Интересно ми е какво мислите за това как ще се развие двубоят.Кой кого как и защо?
П.П. Къде е изчезнала опцията за създаване на анкета?Аз ли съм сляп или наистина е изчезнала?

казано от VICIOUS на 19.12.14, 15:06:

П.П. Къде е изчезнала опцията за създаване на анкета?

Имаше проблем с визуализирането им и ги преработваме. Но за технически въпроси - горе вдясно, “помощ”.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.12.14 15:26.

19.12.14
16:31

И двамата ми харесват...борци са, като Кормие е по-добрият борец, както и по-издръжлив според мен.
Джоунс също е добър, корав е и нестандартността ще му е предимство.
Много са непредвидими за мен!

Мнението беше редактирано от Jikata на 19.12.14 16:34.

19.12.14
16:42

Ако трябва да избереш един от двамата на кого би се спрял и с какъв способ би спечелил той?Според мен ако се стигне до съдийско решение Кормие е фаворит,но друг е въпроса,че тея 25 минути са много време,особено прекарани с непридвидлив атлет от ранга на Джоунс.

Мнението беше редактирано от Изтрит на 19.12.14 16:43.

19.12.14
22:50

Аз очакват боят да се развие, както повечето в това състезание на земята. Там Джон е доста добър и мисля, че той да спечели.

20.12.14
15:50

Интересно,изглежда,че Багата помага на Кормие за подготовката му за двубоя и е част тренировъчният му лагер.

03.01.15
20:20

Тази нощ е екшъна.
Аз стискам палци на Кормие. По-симпатичен ми е. Иначе не мога да отрека, че Джоунс е уникален талант.
Очертава се интересен и доста непредвидим мач.

04.01.15
02:37

THE WAIT IS ALMOST OVER!! +1 за Кормие,много лайкъбъл guy,sick grinder,дано избие цялото его на Джоунс и го приземи по задник. :*

Само това ли ще кажеш? А къде остана признанието за по-добрият боец?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1