Just do it

Темата е заключена.

10.01.15
15:36

Здравейте от мен. От дълго време чета сайта, много е готин, черпа доста информация от него. Реших и аз да си направя дневниче, главно с цел да си следя храната. Всичко вредно, захаросано :D ще вписвам с различенн шрифт. Обичам месо, не мога да се нахраня без него и то е постоянен спътник в начина ми на хранене. Ядките също са ми страст. Режима, на който съм се спряла е НВ-ВМ хранене. Не искам да се обременявам със смятане на калории. Ще хапвам по усет. Целта ми е леко да се поизчистя. Посещавам фитнес зала 3-4 пъти седмично, повече не мога- 12 часови смени на работа. Ще описвам хранене и тренировки, пък да видим :)
Малко информация и за мен: На 23 години съм, тежа 57 кг и съм висока 170 см. Мисля да се тегля на кантара всеки понеделник и да записвам тук стойностите :)

11.01.15
00:07

Здравей и от мен,
Първо искам да видя храненето ти и после ще дам мнение. Иначе от това, което си написала засега само към месото бих ти препоръчал да внимаваш повече. В този смисъл, че червените меса са богати на арахидонова киселина, а тя според зависи как се храниш може да достигне високи стойности, които не е препоръчително. Пилешко (ако се абстрахираме от това, че пилетата се тъчат с антибиотици и хормони), риба (не мазна), заешко, пуешко, конско са хубави меса. Телешко, говеждо, свинско и агнешко гледай да ги поизбягваш точно заради арахидоновата киселина, с тази особеност, че ми е любопитно как точно се храниш. Бодибилдъри ще скочат срещу това ми мнение за червените меса, но не ми се влиза в полемика да обяснявам кое, как и защо. Приеми го като мой съвет, пък ти си прецени дали и на кого да се довериш.
Успех с дневника ти и с резултатите. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1