Тежки тренировки + спринтове

VI

11.01.15
10:48

Здравейте, това кардио ми допадна, в процес на качване на маса съм и мисля да го пробвам.
http://www.bb-team.org/workout/1335_kak-da-kachim-funktsionalna-masa-v-bedrata

Тренирам през ден, единия ден съм на лостове, другия на фитнес ( като правя клек, тяга, прасец, раменни, бицепс, трицепс ).
Искам да ви питам дали е удачно да тренирам по тази програма със спринтовете и кроса, когато правя клек и тяга 2 пъти в седмицата?

Може да тичам и да правя програмата след като тренирам на лостовете?

11.01.15
12:01

Доколкото успях да се ориентирам в програмата това представлява постепенно интервално кардио. Привържаник съм като цяло на идеята му и поне при мен даваше добри резултати, когато се чистя и преди да затворят стадионите в Пловдив и да ми искат по 35 лв./месец, за да ги ползвам за тичане. Разликата е там, че моята тренировка беше по-различна и по-натоварена от показаната и я правих 2 пъти в седмицата (сряда и неделя), когато по принцип са ми дните без тренировка в зала. Та...пробвай, няма лошо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1