Кленбутерол за сила

Темата е заключена.

22.12.05
12:47

Как мислите че трябва да изглежда един цикъл с клен за сила обаче, не за сваляне на мазнини. ДИетата е ВВД. Колко време трябва да продължи, пак ли трябва да се пие 2 дена със, 2 без? Може ли да се комбинира с креатин? И до колко хапа да се стигне?

22.12.05
12:58

“Как мислите че трябва да изглежда един цикъл с клен за сила обаче”
:shock:
Ае man ако не се лъжа,кленбутерола е лекарство което се използва предимно от асматици.
Служи за прочистване на дихателните пътища,олеснява дишането и дава малко енергия.

И къв цикъл искаш да правиш с него?!Все едно да питаш “кажете ми цикъл с витамин C”

22.12.05
13:53

Как мислите че трябва да изглежда един цикъл с клен за сила обаче, не за сваляне на мазнини. ДИетата е ВВД. Колко време трябва да продължи, пак ли трябва да се пие 2 дена със, 2 без? Може ли да се комбинира с креатин? И до колко хапа да се стигне

Ти добре ли си?Кленбутерол за сила.Не искал да сваля кг.Ти знаеш ли че кленбутерола се ползва само за стапяне и релеф от БИЛДЕРИТЕ.
Кленчето няма да ти даде сила а енергия и въздух,нищу друго и вместо да качваш ще сваляш.Объркал си се нещо брато!!! :wink:

22.12.05
15:33

[quote author=“SteeL”]

Как мислите че трябва да изглежда един цикъл с клен за сила обаче, не за сваляне на мазнини. ДИетата е ВВД. Колко време трябва да продължи, пак ли трябва да се пие 2 дена със, 2 без? Може ли да се комбинира с креатин? И до колко хапа да се стигне

Ти добре ли си?Кленбутерол за сила.Не искал да сваля кг.Ти знаеш ли че кленбутерола се ползва само за стапяне и релеф от БИЛДЕРИТЕ.
Кленчето няма да ти даде сила а енергия и въздух,нищу друго и вместо да качваш ще сваляш.Объркал си се нещо брато!!! :wink:

Пич, като не разбираш недей да пишеш!!!! Не давало сила....Има много примерни цикли за сила, в които е вкл. кленбутерол! И според теб като се изгарят мазнините къде отива тая енергия?

TE

22.12.05
16:34

пичага май на тебе са ти неясни понятията сила и енергия

23.12.05
11:26

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ! Аз лично съм чувал че става и за двете ,зависи как хапваш, но само съм чувал както и всички тук, компетентно мнение по въпроса ни трябва!

Неподходящи думи
DJGorgio-Astor

23.12.05
14:26

кленбутеролът покачва силовата издръжливост. максималната сила за едно повторение няма да ви покачи, но силовата идръжливост - да. това е. все пак е по - подходящ за периоди на релеф, защото има и известен антикатаболен ефект ( който обаче не трябва да се бърка с анаболен ефект ).

24.12.05
12:18

Пич, като не разбираш недей да пишеш!!!! Не давало сила....Има много примерни цикли за сила, в които е вкл. кленбутерол! И според теб като се изгарят мазнините къде отива тая енергия?

Ти правиш ли разлика м/ду сила и енергия??Защото аз правя и да ти кажа разликата е мног голяма.Ся няма да ти са обяснявам силата какво  е и енергията,защото аз съм учил за тези неща 4 години.Но няма да се обяснявам.Но пак ти повтарям ОБЪРКАЛ СИ СЕ ТОТАЛНО.

28.12.05
08:41

[quote author=“SteeL”]Пич, като не разбираш недей да пишеш!!!!

това за кого точно се отнася???

28.12.05
11:03

Всеки ден се убеждавам колко много хора които си нямат хабер изразяват мнения в този форум.Кленбутерол е бета 2 адреномиметик, тоест активира бета2 рецепторите,а такива има в кафявата мазнина(основен терморегулиращ орган -от там идва и термогенезата от него) и напречнонабраздената мускулатура - но забележете предимно в бързите мускулни влакна тоест тези които отговарят за експлозивните движвния и се активират в 1 до 6 повторения.За да има оптимален ефект в/у силата от този цикъл трябва да се тренира точно  в този диапазон(1-6повторения)както и със суперинтензивните методи(почивка пауза,негативни повторения и тн.)
Цикала за сила който използват щангистите се различава доста от този който е всеизвестен за ралеф.5 дена по 1тбл.,5 дена по 2 тбл,5 дена по 3 тбл,5 дена по 4 тбл ,5 дена по 5 тбл,1 седмица по 6 тбл,1 седмица по 7 тбл,1 седмица по 8 тбл ,1 седмица по 9 тбл и 1 седмица по 10тбл.Таблетките се разделят на 3 или повече равни приема,схемата е за тежащи около 90 килограма.

28.12.05
11:56

[quote author=“lukabrazy”]Всеки ден се убеждавам колко много хора които си нямат хабер изразяват мнения в този форум.Кленбутерол е бета 2 адреномиметик, тоест активира бета2 рецепторите,а такива има в кафявата мазнина(основен терморегулиращ орган -от там идва и термогенезата от него) и напречнонабраздената мускулатура - но забележете предимно в бързите мускулни влакна тоест тези които отговарят за експлозивните движвния и се активират в 1 до 6 повторения.

не мога да се съглася с така изказаното мнение. опитите , провеждани върху лабораторни мишки показаха едни резултати, но същите не се наблюдаваха и при хората. при клена се наблюдава увеличена силова издръжливост най - вече заради по - ефикасната работа на белите дробове, а оттам и подобреното снабдяване с кислород. кислород е нужен обаче за работата на червените мускулни влакна, които нямат отношение към максималната сила. препоръчваната доза също е много висока. личният ми опит с радикално увеличаване на дозировките кленбутерол до около 30 таблетки на ден за известен период, показа, че дозировка от над 4 или максимум 5 таблетки дневно е безпредметна. и въпреки всичко кленбутерол си остава според препарат по отношение трупането на сила. неслучайно не е популярен в скоростно - силови спортове като щангите, а в спортове, изискващи издръжливост и белодробен капацитет подобно на ски северни комбинации.

28.12.05
15:30

не мога да разбера само как може да кажеш че не  е популярен в щангите- няма щангист който не е ползвал кленбутерол.Относно цикъла това е цикал който съм правил аз както и доста щангисти и знам че този цикъл работи ,а относно белите (бързи) и червените(бавни) мускулни влакна ,както вече обясних рецепторите активиращи се от клена са предимно в бързите и ако се тренира силово ефекта ще е налице

28.12.05
16:51

едно е да са пробвали, друго е да са доволни от него. точно в щангите клена е на н-то място по популярност. поне моите информации са такива. в спора се ражда истината, така че може би тя е някъде по средата:) успех

28.12.05
17:13

Ами вижте в ски бяганията....всички са асматици :lol:

28.12.05
21:02

та както бях писал по рано,кленбутерол ще има ефект в/у максималната сила единствено ако по време на приема му се тренира изклучително тежко с бтойки 1 до 6,ако бройките му са над тези ефектът му в/у мускулатурата ще е минимален

28.12.05
21:37

За мене тоя клен е пален маитап.Зимал сам по доста нищо не става.Има един малуумник едно прасе в залата което вика като го зимах бутах 110 на лег,а си прави с 90 мах.Незнам дали си вярва...Апак за стапянето мазнини на мен поне не ми деиства...ама попринцип знам,че било хубав медикамент защото не губиш ММ,а само мазнинте.Според мен л-карнитин ще сварши по добра работа.А ако ти тряя нещо за сила земи си един креатин и глутамин,и едни аминокиселини може да земеш,но не очакваи ефект голям от тях...

HR

29.12.05
16:47

[quote author=“lukabrazy”]та както бях писал по рано,кленбутерол ще има ефект в/у максималната сила единствено ако по време на приема му се тренира изклучително тежко с бтойки 1 до 6,ако бройките му са над тези ефектът му в/у мускулатурата ще е минимален

То по този метод на трениране и без Клен ще има ефект  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1