10.01.15
16:36
Здравейте , поръчах си бета аланин на НАУ и искам да го комбинирам с някакъв креатинов продукт. Коя комбинация е по-удачна - с монохидрат или с матрица ( Грийн Маг ) До сега пих Монохидрата на ОН - не усетих кой знае какво от него и за това си мислих да си взема Грийн маг-а .
П.С. има ли лъжичка в бета аланина на нау? Нещо не намирам такава.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.01.15 20:01.
10.01.15
23:20
Здравей,
Първо ме интерсува на колко години си и какъв ти е опита. След това ми е любопитно да знам какви са ти били очакванията от креатина и какво всъщност си усетил досега? Това първият ти досег с креатин ли е, как си го приемал? Относно въпросът ти за комбинацията на бета аланин и креатин... да има много статии как се повлияват двете добавки взаимно. От личния ми опит с подобна комбинация - никаква разлика дали ще сложа бета аланин или ще карам само на креатин. Креатинови матрици не съм употребявал, защото очакванията ми относно креатина и това, което получавам от него напълно ме удовлетворяват.
10.01.15
23:31
Иване, моля те - отивай да ми отговориш на въпроса в темата за калорийния баланс и не пиши в теми, където експертизата ти клони към нула (макар и там да е такава).
Към автора - за лъжичка нямам представа, но половин чаена лъжичка г/д ти е 1/2 доза - взимаш 2 пъти дневно. (5-6 грама на ден общо)
Относно монохидрата - няма особено значение дали само моно или матрица, макар че бих ти препоръчал чисто моно. Пробвай креатина на Пюр нутришън - бая кутии съм изпил и съм доволен. А комбинацията от двете добавки е много добра, но все пак не очаквай някакви нереалистични и бомбастични неща. Повече сила и издръжливост, по-бавно ще се уморяваш, това е принципно :)
10.01.15
23:50
Няма лъжичка. Вземи креатин монохидрат creapure. Ако си пил някой креатин от по-евтините, мейд на Чайна, е възможно да не си го усетил. Въпреки че и той трябва да работи, до някаква степен.
Вземи си и таурин, само дето трябва да го пиеш далеч от бета аланина, примерно да има 4 часа разлика.
Комбинацията е много добра,вземи си креатин пак на now foods или както колегата по-горе те посъвества на pure ако искаш по-евтино решение и двата са много добри.
Тоест вие двамата препоръчвате Пюр пред Оптимум? Не ми пречи да пробвам. Обмислях гриин мага най-вече заради многото положителни коментари.
12.01.15
15:43
Не е лош грийн мага, но няма смисъл - монохидрат + бета аланин ще ти свърши достатъчно работа.
12.01.15
20:18
казано от Lubo mir на 12.01.15, 15:34:
Тоест вие двамата препоръчвате Пюр пред Оптимум? Не ми пречи да пробвам. Обмислях гриин мага най-вече заради многото положителни коментари.
Не знам дали се разбрахме правилно. Най-добрия креатин на пазара се произвежда от една фирма, германска, която го продава на фирмите за хранителни добавки. Може да се разбере, че суровината е тяхна ако на кутията е написано Creapure. Примерно креатина на Universal Nutrition е такъв, на allmax nutriotion и т.н.
Да , креатина , който пих беше на Оптимум и беше Креапюр - специално търсих такъв.
13.01.15
12:17
прахообразните продукти на НАУ (с изключение на протеините) нямат лъжички. Грийн маг-а не е лош. Щом си се насочил към него си го пробвай, нищо не ти пречи. А за креатин аз бих ти препоръчал един, които много ми го хвалят - Weider. Иначе и от Нау и Пюр също съм доволен