OxyelitePRO + Modern BCAA+ + протеин?

29.12.14
22:15

Според вас ако стакна Oxyelite Pro, Modern BCAA+ и Gold Standart (примерно) и мина на калориен дефицит (НВД) ще задържа ли резултатите после? Имал съм опит с fat burner (Pure Nutrition Black Fire) и имаше йо-йо ефект, но този път мисля да си поправя грешката и да запазя резултатите. Проблемът тогава, че този фат бърнър много силно подтискаше апетита и когато го спрях ми се върне апетита (рязко). Сега мисля, че имам повече воля. На 16 години съм, сега знам, че повечето ще кажат “не ти трябват добавки и фат бърнера е прахосване на пари”, но съм решил да взема добавки, а може да го заменя фат бърнера с зелен чай, кофеин на капсули и йохимбин, само че ще ми излезе по-скъпо. Та какво мислите?
ПС: Да наистина имам какво да сваля, не смятам да споделям физически характеристики, но наистина имам голям % подкожни мазнини и съм доста килограми над нормата. Отначалото, когато почна си смятам калориите и навляза в калориен дефицит не смятам да ги пия добавки, а може би 1 месец по-късно, за да не ми убие инерцията, понеже смятам, че когато намаля калориите с 700-800 метаболизма ми ще дръпне назад.

30.12.14
11:09

казано от Devastion на 29.12.14, 22:15:

Според вас ако стакна Oxyelite Pro, Modern BCAA+ и Gold Standart (примерно) и мина на калориен дефицит (НВД) ще задържа ли резултатите после?

При така поставен въпрос, отговора е “казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш?”

казано от Devastion на 29.12.14, 22:15:

когато намаля калориите с 700-800 метаболизма ми ще дръпне назад.

С това уточнение, прецизирам отговора: не, няма да задържиш резултатите. Правилно смяташ, че намаляването на калориите драстично за по-продължителен период ще дръпне метаболизма назад, но да разчиташ на добавки, които да компенсират това е погрешно. В края на всичко ще имаш две опции: или да останеш със забавен метаболизъм с всичките негативи от това, или да се опиташ да го нормализираш, което неминуемо минава през увеличаване на храната до нормални стойности и съответно води до качване на килограми. Заложи по-малък дефицит, организирай си правилно хранителния и тренировъчния режим, щом държиш да взимаш добавки ОК, но не разчитай на чудеса от приема им.

30.12.14
15:05

Благодаря за отговора. Весело посрещане на Нова Година. :)

30.12.14
19:45

Вместо да намаляш приема на калории по-добре увеличи разхода с по-продължителна или тежка тренировка и запази храненето, ако смяташ, че менюто ти е добро.

30.12.14
23:54

казано от Стойко Колев на 30.12.14, 19:45:

Вместо да намаляш приема на калории по-добре увеличи разхода с по-продължителна или тежка тренировка и запази храненето, ако смяташ, че менюто ти е добро.

Повече кардио или по-тежки тренировки? Прекаленото кардио пак ще ми забави метаболизма, доколкото знам. Тежки тренировки правя уж, но се чудя ако вкарам супер серии?

09.01.15
12:00

Опитай с допълнителна серия или две при базовото упражнение. Аз се чувствам изцеден след серия от 18-20 повторения със 60-65% от макс тежест накрая. Нямам търпение да се прибера за да се нахраня.

09.01.15
13:39

Аз не мисля, че ще увеличи разхода достатъчно с тези 2 серии.

казано от Devastion на 30.12.14, 23:54:

казано от Стойко Колев на 30.12.14, 19:45:

Повече кардио или по-тежки тренировки? Прекаленото кардио пак ще ми забави метаболизма, доколкото знам. Тежки тренировки правя уж, но се чудя ако вкарам супер серии?

Къде прочете че кардиото забавя метаболизма? Какво значи “прекалено”? “Уж” правенето на тежки тренировки не означава, че правиш тежки тренировки.
Изчисли си хр.режим така че дефицита  да не е повече от 500 ккал. Много зависи и от какви източници си набавяш калорийте. Тренирай тежко, ама наистина тежко! Фет бърнъра може да помогне, но и да свърши всичко вместо теб, въпреки че за този, които си избрал има доста кофти коментари.  Йо-йо ефекта си зависи от теб, а не от почването и спирането на някаква добавка.

13.01.15
13:36

Oxyelite съм пил и старата и новите формули,старата нямаше равна,новата е много по-слаба от black fire и не ти я препоръчвам,няма да я усетиш.
Аз когато чистя не пия протеин,предпочитам по-големи дози бцаа вършат работата по-добре и излизат изгодно,поне знаеш че пиеш 100% това от което се нуждаеш,няма да се впускам в размисли.С достатъчно количество бцаа кардиото само може да ти помогне и това за което говориш не е било йо-йо ефект,просто ти си започнал да ядеш повече,дори без фет бърнър като хапнеш малко повечко въглехидрат и апетита ти озверява,за това бодибилдърите след съзтезания се омазват и качват по 10кг за седмица :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1