кофеин +греипфурт=надран култорист

13.12.05
13:08

Реших да изчистя малко и си вкарах една строга диета купих си
малко Л-карнетин напсах си една програма за отслабване и започнах :lol:
И така 3седмици но резултата беше слаб и срам не срам попитах
един наш култорист какъв е проблема :oops:
Значи и тои е имал такъв проблем но ето го решението :o
Каза ми ,че половин час преди тренировка изпивам две кафета
гълтам 2 капсули л-карнетин е за сега нищо ново това си го правих
и без да ми го казва но третата  съставка направо ме разби
тои ми каза и да изяждам половин греипфурт
И разликата бе огромна значи тренировката ми е около 1 час
след това половин час велоаргометър
През цялата тренировка водата течеше от мен като чешма
и през следващите 3 седмици аз се промених корено
килограмите ми падаха стремително и мускулите и вените които
не бях ги виждал  от 10 години отново излязоха на бял свят
Фсичко продължи общо 2 месеца и ефекта бе зашеметяващ  :shock:
и мисля когато прибавих греипфурта към задължителните неща
ефекта бе двоен

14.12.05
19:52

хмм . нещо интересно , ще го имам предвид :)

IV

14.12.05
21:17

Това с грейпфрута е доста разпространено .Той също влияе добри и на сърцето препоръчвам на всеки .

15.12.05
08:36

Да!! И аз знам, че киселите цитрусови плодове (лимони, грейпфрут) помагат за изгарянето на мазнини.
Ама има и друг момент!!! Ефекта не е толкова от Грейпфрута колкото от натрупването на Л-карнитин в тялото, просто той трябва да се приема определено време и след това има ефект. Ти първите 2-3 седмици си правил точно това, зареждане!!
Но ще го пробвам това с грейпфрута де :)

KO

28.12.05
21:26

Значи четох в сайта, че Л- карнитинът трябва да се приема 3 4 часа преди тренировка, също и че след 3 4 седмици организмът привиква и е излишна набивация.... Миля да направя 1-месечен цикъл в който да се изчистя само, че моля конкретно да ми кажете какво и колко време преди тренировката да зема... примерно 3 часа преди тренировката да изпия карнитина и после непосредствено преди тренировката да изям 1 грейпфрут с 2 кафета и да се отдам на кардиото и потта? или как?

29.12.05
01:03

[quote author=“kokoesmrt”]Значи четох в сайта, че Л- карнитинът трябва да се приема 3 4 часа преди тренировка, също и че след 3 4 седмици организмът привиква и е излишна набивация.... Миля да направя 1-месечен цикъл в който да се изчистя само, че моля конкретно да ми кажете какво и колко време преди тренировката да зема... примерно 3 часа преди тренировката да изпия карнитина и после непосредствено преди тренировката да изям 1 грейпфрут с 2 кафета и да се отдам на кардиото и потта? или как?

Да л-карнетина може да го вземеш 3часа преди тренировка тогава ефекта
му се усеща наи-добре иначе аз го вземам сутрин .преди тренировка и
преди лягане.Вземам го 20дена защото после няма смисъл
20мин преди тренировка изяж половин греипфурт със 2 кафета
първо около 1час тренировка и после 20-30мин кардио
ако не тренираш просто някакво кардио около 1час

KO

29.12.05
13:33

Много мерси.. само последен въпрос искам да задам.. Значи правя един цикъл от 20 дена с карнитина и ефекта му се губи , после колко дена трябва да минат за да ми се изчисти организма и л карнитина пак да има ефект?

29.12.05
19:16

[quote author=“kokoesmrt”]Много мерси.. само последен въпрос искам да задам.. Значи правя един цикъл от 20 дена с карнитина и ефекта му се губи , после колко дена трябва да минат за да ми се изчисти организма и л карнитина пак да има ефект?

Ами направи 20дена с фет бърнар и после 20дена л-карнетин после 20дена инерция
2 месеца е достатъчно повече от 2месеца ще се истощиш
колко си мазен за 2 месеца можеш да свалиш 6-7кг мазнини и 7-8кг вода
13-15кг не са ли ти достатъчни ,не прекаляваи с диетата
при по продължителна диета ти отслабва и имуната система
бъди умен и мисли трезво  :lol:

68

02.03.06
21:46

[quote author=“iunga”]Реших да изчистя малко и си вкарах една строга диета купих си
малко Л-карнетин напсах си една програма за отслабване и започнах :lol:
И така 3седмици но резултата беше слаб и срам не срам попитах
един наш култорист какъв е проблема :oops:
Значи и тои е имал такъв проблем но ето го решението :o
Каза ми ,че половин час преди тренировка изпивам две кафета
гълтам 2 капсули л-карнетин е за сега нищо ново това си го правих
и без да ми го казва но третата  съставка направо ме разби
тои ми каза и да изяждам половин греипфурт
И разликата бе огромна значи тренировката ми е около 1 час
след това половин час велоаргометър
През цялата тренировка водата течеше от мен като чешма
и през следващите 3 седмици аз се промених корено
килограмите ми падаха стремително и мускулите и вените които
не бях ги виждал  от 10 години отново излязоха на бял свят
Фсичко продължи общо 2 месеца и ефекта бе зашеметяващ  :shock:
и мисля когато прибавих греипфурта към задължителните неща
ефекта бе двоен

Въпроса ми е след като в греипфурта има все пак малко въглехидрати,няма ли да попречи това на сутрешното кардио?

14.03.06
13:53

ДОбре аз взимам на Genesis Genidrine Thermo Stack в който се съдържа екстракт от грейпфрут.Проблем ли ще е да взимам и кафето с половинка грейпфрут.Да не стане пренасищане?

Няма да стане пренасищане.

15.03.06
13:40

Чудно ми е ако ям грейпфрута без кафето дали ще има ефект, тъй като добавката ми е термогеник и м се вдига само от нея кръвното, а като ударя и кафе направи ми се пръска главата 8)

15.03.06
22:42

добре де за грейпфурта съм съгласен и за всичко написано от юнгата ама само да попитам има ли някаква алтернатива на грейпфрута защото не мога да търпя вкуса му :(

16.03.06
00:16

Малко преувеличихте действието на този грейпфрут... изкарахте го по-силен от ефедрина...

06.03.08
09:46

а ефекта ще е същия ли ,ако се пропусне л-карнитина ,защото мене ме е страх да взимам добавки -квито и да са ...
само грейпфрут+2 турски кафета няма ли да е ок?

ИВ

06.03.08
13:51

Незнам дали са преувеличили, но аз съм забелязъл промяна, когато съм ял грейпфрут преди кардио. Наистина човек се поти повече ;).

06.03.08
20:42

то не че е чак вълшебен тоя греипфрут ама се пак помага и “капка по капка вир става” и знаеш че е почти наторално че не се знае и тои в коя лаборатория е направен

07.03.08
16:05

Абе незнам дали не е просто внушение, но наскоро преди да отида на плуване искаш да се наджаскам с нещо, че ми действа много изтощаващо трен. винаги. Взех л-карнитин и изпих почти 1 литър грейпфрут около 30 мин. преди трен., като преди час и половина бях и обядвал картофи и риба със зеленчуци.

Резултата беше час и половина прилуване на доста добри обороти, най-доброто плувание което някога съм правил от гледна точка на издръжливостта...

Но чесно казано ме съмнява ефекта на грейпфрута да е толкова мощен, просто ми е било ден и съм бил във добра форма, според мен. А освен това половинка плод ми се вижда доста малко...

Мнението беше редактирано от tpd на 07.03.08 16:15.

07.03.08
19:36

Той културиста е казал изяждам а не изпивам . Сигурно има нещо в грейпфрута което действа така а то може и да е в кората му . Ще го пробвам като почна да тичам и ще споделя резултата .

07.03.08
22:02

казано от GH0$T на 07.03.08, 19:36:

Сигурно има нещо в грейпфрута

Брех, това е една от темите, в които съм пропуснал да го напиша !
Съставката е нарингин(флавоноид) и няма нужда да казвам колко грейпа трябва да се изядат, за да се набави необходимито количество.Пък да не споменавам колко захари ще се набавите.Ако толкова искате тичайте в аптеката и питайте за екстракт от грейп или още по-добре чист нарингин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1