Годност на витамини В-50 комплекс

11.01.15
10:52

Здравейте. Имам витамини В-50 комплекс на NOW FOODS. Купил съм ги на 31.7.2014 г.  и ги пих един месец. От тогава не съм ги ползвал. Сега искам да ги ползвам отново , но имат променен цвят (тъмни точици) и мирис .Въпросът ми е да ги пия ли или да ги хвърлям. На опаковката пише ,че са годни до 2016 г. Благодаря предварително за отговорите

При какви условия си ги съхранявал?

11.01.15
20:10

Съхранявал съм ги в оригиналната опаковка,затворени с пластмасовото капаче  на сухо и топло място

на твое място не бих рискувал .. миризма и точици не ми звучи добре.. явно мястото на което си ги съхранявал не е толкова сухо

14.01.15
18:14

И моите винаги стават така ама си ги пия, нищо ми няма.
А мирисът е специфичен винаги, независимо дали сега отваряш новата кутийка или са се появили тези оранжевите. Дори в урината се усеща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1