12.01.15
13:38
1. Бутонът за емотикони все още не работи, цъкането по него не прави нищо.
2. Все още нотификацията за ново съобщение не е достатъчно видна :)
3. Не се получава мейл при ново ЛС.
Така и така е повдигнат въпроса с личните съобщения, мислех да не обръщам специално внимание на това, но много ме дразни :D.
Що за дивотия е това “преди 3 дни”, “след два часа”, “след един час” . След един час от кой момент? От оня преди малко ли ?!
Не мога да се ориентирам кой кога на кое отговаря...Толкова по-елементарно е да е всичко с “преди” - преди 3 месеца, преди три минути, преди да цъфнат налъмите и т.н....
Мнението беше редактирано от Петър на 12.01.15 13:56.
12.01.15
13:58
След 2 часа - таймерът на сайта не е нагласен като хората, затова го дава така.
Изобщо цялата идея с относително време на мнения и съобщения ми се струва неудачна. Хората заради това са измислили точни дати и часове и следва да ги използваме не само за по-старите съобщения, мнения и теми, а за всички според мен. :)
И едно бъгче от мобилната версия - при натискане на въпросителния, за да се види кой е харесал дадено мнение попъпът със списъка се отваря няколко пъти един върху друг.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 12.01.15 14:00.
12.01.15
14:02
казано от Херцог Трън на 12.01.15, 13:38:
1. Бутонът за емотикони все още не работи, цъкането по него не прави нищо.
2. Все още нотификацията за ново съобщение не е достатъчно видна :)
3. Не се получава мейл при ново ЛС.
Леле кви сте мрънкала вие мъжете :D (добре, че съм си разрешила този проблем генерално :D :D :D )
Ники, нови очила - нотификацията за ЛС си се вижда идеално, а емотиконките като цяло не работи, не само в мобилната версия.
За ЛС-то и аз писах, Митко ще обясни, предполагам.
Мнението беше редактирано от Мила на 12.01.15 14:04.
12.01.15
14:04
Мила, вижда се, ама ако се загледаш/очакваш ЛС. На предната версия нито веднъж не съм пропускал да видя като имам ЛС, сега редовно правя няколко рефреша преди да ми хване вниманието ;)
12.01.15
14:06
казано от Херцог Трън на 12.01.15, 14:04:
Мила, вижда се, ама ако се загледаш/очакваш ЛС. На предната версия нито веднъж не съм пропускал да видя като имам ЛС, сега редовно правя няколко рефреша преди да ми хване вниманието ;)
Да гласуваме тогава за “red button” според мен ще e супер geek:))))
Светне ли поста ми в червено, правим ЛС-тата в червено, ОК? ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 12.01.15 14:07.
казано от Boby_ на 12.01.15, 14:00:
При натискане на въпросителния, за да се види кой е харесал дадено мнение попъпът със списъка се отваря няколко пъти един върху друг.
Каква хубава българска думичка (sun). Поп ли е, път ли е, пъп ли е :D или на попа пъпа на пътя :D
Не се сдържах, ша ме извинявате за спама :D
12.01.15
14:10
казано от Мила на 12.01.15, 14:06:
казано от Херцог Трън на 12.01.15, 14:04:
Да гласуваме тогава за “red button” според мен ще e супер geek:))))
Светне ли поста ми в червено, правим ЛС-тата в червено, ОК? ;)
Аз съм го предложил вече, така че подкрепям :D Лайквай мнението на Мила, народе! :D
П.П. Правя 14 нови акаунта ако се наложи... :D
12.01.15
14:20
Колкото и да се стараем да проследяваме обратната връзка, тази тема действа като тригер на мнения и губим връзката. Една идея става дискусия и предизвиква дискусия на дискусията, което става сложна задача за нас. :)
Моля да ни пишете на support@bb-team.org (или чрез иконата за поддръжка горе вдясно) за всичко, което ви тормози, искате да го има или да го няма. Държим в течение всеки и така е далеч по-ефективно за всички.
Най-вече държа да кажа, че на никого гласът не е “в пустиня”.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.01.15 14:22.
Току що търсих към 10 минути едно лично съобщение от вчера. Започнах да се съмнявам в собствената си памет, когато го намерих след последното от 2010-та. В същото време имах съобщение от днес, което си стоеше най-отгоре.
Не знам по какъв признак се сортират, но това за мен си е жив бъг (още една чудна българска думичка, но също като попъп е заемка, а не чуждица :)).
16.01.15
21:42
Ще се самоцитирам:
казано от Димитър Михайлов на 12.01.15, 14:20:
Моля да ни пишете на support@bb-team.org (или чрез иконата за поддръжка горе вдясно) за всичко, което ви тормози, искате да го има или да го няма. Държим в течение всеки и така е далеч по-ефективно за всички.
Тази тема датира от близо 4 години и е минала през доста завои на дискусията в нея. Ще я заключа, тъй като сама по себе си е изчерпана (мобилна версия не е само идея вече).
Боби, ще погледна за какво става дума и ще ти пиша. При други казуси - моля, вижте моя цитат по-горе. :)