СЕКС!!!

Темата е заключена.
PR

28.12.05
19:41

Незнам дали е пускана подобна тема аз лично не намерих!
Преди време четох в едно старо чешко издание за Културизма и секса как влияе... и там имаше разнородни мнения едни казват че е благоприятно други казват че вреди на мускулната маса ( изграждането й ). На мене много ми е интересно какво мислите вие ?
ПОЛЕЗЕН ИЛИ ПО СКОРО НЕ ПОЛЕЗЕН Е СЕКСА ПРИ БОДИ БИЛДИНГА ?

Поне две теми имаше ...

Според мен си е полезен. Няма да е лошо ако се избягва непосредствено преди и след трен, освен ако самия той не е тренивоката.  :D

28.12.05
20:20

Ами виж, не пречи 1-2 пъти седмично, но както мансон преди и след трен не, абе в тренировъчен ден защото много пада силата (лелее, ако си на стероиди и тренираш всеки ден не те виждам  :lol:  :lol:  :lol: )! Просто тестостерона участва във сперматогенезата и когато правиш секс, неговата работа е да помогне за да се направи още сп***а, а когато не правиш секс много той отива в посока растеж на мускулите! Има теория, която казва че ако правиш секс 3-4 дена (не съм сигурен за дните, но нещо подобно) много често т.е. по няколко пъти на ден тялото решава че трябва да произвежда повече тестостерон и после като спреш пак за 3-4 дена тялото произвежда още повече тестостерон което помага за мускулите.

БТВ: секса е полезен по-принцип, не само за хората занимаващи се с бодилдинг, само не трябва да се прекалява, впрочем както и с много други неща!

28.12.05
22:53

12-0 мисля че разбра отговора ;)

PR

28.12.05
23:14

Има ли привърженици на тезата че секса не е полезен ако има нека пишат че ми е интересно да видя какво мислят и те !

28.12.05
23:26

Според мен сексът е по-важен от бодибилдинга,така че...

28.12.05
23:39

Значи не отдавна при Недик беше на гости Янислав Тачев.Не твърдя,че  е от най-интелигентните спортисти,ама тогава беше казал,че е важно за един билдер да има нормален полов живот и да прави секс поне 1 път на ден.Това,което той каза беше част от препоръките,заедно с храненето,тренировката и приемането на стероиди ( на което той е голям привърженик :) ) Според мене също е важно и стимулира отделянето на собствен тестостерон.А относно това дали да го правим преди тренировка,не мисля ,че има нещо лошо,стига да не хукнем да дигаме още от леглото :lol:

29.12.05
00:15

[quote author=“Size”]Според мен сексът е по-важен от бодибилдинга,така че...

За мен пък е обратното! 8)

[quote author=“YODA”]Ами виж, не пречи 1-2 пъти седмично, но както мансон преди и след трен не, абе в тренировъчен ден защото много пада силата (лелее, ако си на стероиди и тренираш всеки ден не те виждам  :lol:  :lol:  :lol: )!

Ти май не ме разбра, а  :D Казах, че ако прави секс да го избягва непосредствено преди и след трен. Т.е. Казах това, което ти после подробно написа :)

P.S. И за мен бодибилдингът е по-важен!

B_

29.12.05
01:00

абе освен професионално занимаващите се .... не вдигаме ли основно заради пичките .... но има и редица други причини!! :wink:  :?

MJ

29.12.05
01:06

само секс! :lol:  никакъв фитнес! :D

PR

29.12.05
01:13

Ами за сега сексът обедително печели с 100% !!!
Аз лично четох няколко теми по въпроса и там повечето хора също кат тука поткрепяха редовния секс като стимулатор на тестостерона...
Но имаше и такива които казваха че ако се занимаваш с спорт секса не е толкова полезен аз взех за пример Боди Билдибга понеж тоя форум е главно за него... но замисляли ли сте се защо на щангисти, футболисти та дори и на боксиорите им забраняват сякакъф секс преди състезание или мач ! Може би тия лагери по планината в изолация от сякакви хора имат някъкъв смисал. Абаджиев не им е давал дори за кафе да ходят по цял ден тренировки и почивка !

Аз все си мисля, че и психическия стрес пречи на възстановяването и то много. Пък и това е едно от най-хубавите неща .. ако не мотив да продължаваме, то за повечето от нас сексът е бил мотивът да започнем. Угаждайте си хора, живота е гаден, че е и кратък!

29.12.05
01:29

Незнам дали е полезен или не секса ма аз определено предпочитам повече билдинга защото като имаш хубаво тяло пичките идват сами при теб и секс и така. :wink:

29.12.05
02:06

[quote author=“bolkers”]Незнам дали е полезен или не секса ма аз определено предпочитам повече билдинга защото като имаш хубаво тяло пичките идват сами при теб и секс и така. :wink:

Абе освен хубаво тяло, трябва да имаш и нещо горе в кофата, защото само ку***тата ще ти се лепят :wink: ама да не се отклоняваме много много от темата, та правете секс.... и по-малко химия :))))
Искам да дам и още нещо за пример!
Ако дойде няква яка мацка и иска да я *****...нали:))) вие какво
ще и отговорите? “...ами сорий ама немога да правя секс... трябва да ми разтът мускулите!”  :lol:

29.12.05
11:01

От множеството подобни теми не стигнахме до краен резултат в пполза на Да или Против секса така че спора е излишен

29.12.05
12:27

[quote author=“Jay_C”]Значи не отдавна при Недик беше на гости Янислав Тачев.Не твърдя,че  е от най-интелигентните спортисти,ама тогава беше казал,че е важно за един билдер да има нормален полов живот и да прави секс поне 1 път на ден.Това,което той каза беше част от препоръките,заедно с храненето,тренировката и приемането на стероиди ( на което той е голям привърженик :) ) Според мене също е важно и стимулира отделянето на собствен тестостерон.А относно това дали да го правим преди тренировка,не мисля ,че има нещо лошо,стига да не хукнем да дигаме още от леглото :lol:

минимум един път на ден според мен си е нимфомания. 3 до 4 пъти седмично ми се струва нормално.

29.12.05
13:48

според мен няма значение правиш или не

LA

29.12.05
13:59

По тая тема аз съм пас... :roll:  :oops:

29.12.05
14:36

[quote author=“YODA”][quote author=“Size”]Според мен сексът е по-важен от бодибилдинга,така че...

За мен пък е обратното! 8)

Май и ти не си вярваш ама айде :wink: !
Ако ти трябва да избереш само секс или щанги, кое ще избереш?

29.12.05
14:58

[quote author=“joropower”][quote author=“Jay_C”]Значи не отдавна при Недик беше на гости Янислав Тачев.Не твърдя,че  е от най-интелигентните спортисти,ама тогава беше казал,че е важно за един билдер да има нормален полов живот и да прави секс поне 1 път на ден.Това,което той каза беше част от препоръките,заедно с храненето,тренировката и приемането на стероиди ( на което той е голям привърженик :) ) Според мене също е важно и стимулира отделянето на собствен тестостерон.А относно това дали да го правим преди тренировка,не мисля ,че има нещо лошо,стига да не хукнем да дигаме още от леглото :lol:

минимум един път на ден според мен си е нимфомания. 3 до 4 пъти седмично ми се струва нормално.

Аз ако правя поне 1 път на ден няма да имам сила за тренировка бе... ужас.

PR

30.12.05
00:01

Ето има и хора които не са големи привърженици на секса. Тия дни ще ви покажа какво прочетох в една книга по въпроса!

EA

30.12.05
10:13

Абе секс да има здраве да е... :) ....хахах според мен никои не би отказал секи ден да се....такова...да речем с различни и много готини мадами...които и да е привърженик на фитнеса...секса е - олалааааа малеее :) аре 10 точки за секса давам :)

30.12.05
13:51

определено има доста такива теми, а колкото до нея, да - полезен е, особено при релеф :D

31.12.05
11:54

абе секса преди фитнес според мен е строго забранен, освен ако не трябва да чистиш... а, след фитнес е направо задължителен, защото раздвижва кръвта от мускулите и премахва натоварването... ако няма секс, то тогава поне един масаж трябва да се направи...
затова дами от форума предлагам да се разделите на отбори и всеки от мъжете да си публикува графика за фитнес и да няма момче без масаж  8)

Едната група ще извършва масаж, другата плътските  ...

П.П. Сори за сексисткото изказване.

31.12.05
14:28

Изчерпахме я и тази .....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1