19.11.05
23:23
Здравейте искам да попитам дали цикъла Ретаболил + Стромба/Уинстрол/ е добър за покачване на мускулна маса?Ако да какъв бихте могли да ми препоръчате като се има в предвид ,че досега несъм използвал стероиди и тренирам от година.На 26 години съм.Благодаря предварително!
Недеи така ве батка няма смисал със сигурност не си постигнал максимума си защо да се зобиш помисли си добре !!!
21.11.05
13:45
[quote author=“Realizer”]Здравейте искам да попитам дали цикъла Ретаболил + Стромба/Уинстрол/ е добър за покачване на мускулна маса?Ако да какъв бихте могли да ми препоръчате като се има в предвид ,че досега несъм използвал стероиди и тренирам от година.На 26 години съм.Благодаря предварително!
ретаболила излиза скъпо...
трябва ти минимум 200 мг на седмица - това са 4 ампули. в продължение на 2-3 месеца...
Купувай си Дека Дураболин на черно
Никой не ми отговори на въпроса все пак попитах дали цикълът ретаболил + винстрол е добър и как трябва да се процедира в какви количества и за колко време :?:
преведено от
head_hunter
Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!
Значи ще ви бъда благодарен ако все пак ми дадете някакъв съвет относно това дали ретаболил и винстрол е добра комбинация и по каква схема следва да се приема и каква дозировка за какъв период от време, като се има в предвид ,че съм на 26 години и тежа 80 кг.Имам в наличност тези препарати и искам мнение дали е добра комбинацията и как трябва да се приеме.Предварително благодаря.(Досега несъм правил цикъл с каквито и да било стероиди).
02.12.05
14:15
[quote author=“Realizer”]Никой не ми отговори на въпроса все пак попитах дали цикълът ретаболил + винстрол е добър и как трябва да се процедира в какви количества и за колко време :?:
преведено от
head_hunter
Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!
Ми никой нема и да ти каже, ако не напишеш самия цикъл и количествата дето ще приемаш!
Вземах си наскоро Анимал МСТАК някой ще може ли да ми даде повечко информация за това нещо.Как действа и трябва ли да бъдеш малко по-предпазлив макар и да пише ,че е натурален продукт?Благодаря предварително!
леле много пари си дал за нищо по добре да си беше зел креатин +глутамин+таурин :twisted:
30.12.05
12:40
[quote author=“Realizer”]Вземах си наскоро Анимал МСТАК някой ще може ли да ми даде повечко информация за това нещо.Как действа и трябва ли да бъдеш малко по-предпазлив макар и да пише ,че е натурален продукт?Благодаря предварително!
Не, пий си го спокойно, ама не очаквай нещо да се случи... Само си олекнал със 115 лв...
30.12.05
12:42
Безобиден е и си се прецакал като си си го купил. Пии по един пак всеки ден и приемай много протеин. Само едно уточнение. Пии го 30 мин преди тренировка, а не 45 както пише на опаковката.