примоболан - как си пие

Темата е заключена.

15.06.04
11:54

здравейте.не мога да намеря информация за това как се приема примоболан.ако някой помогне ще му бъда благодарен.

15.06.04
16:28

Явно става въпрос за примоболан оралс - демек хапчетата!
Ами като всеки стероид имаш голяма свобода на избор за цикъла, който ще избереш! Схеми може да потърсиш в нета или най-добре да се консултираш с някой опитен треньор!

21.06.04
19:07

[quote author=“nill”]здравейте.не мога да намеря информация за това как се приема примоболан.ако някой помогне ще му бъда благодарен.

toi se bie a ne se pie

21.06.04
19:09

[quote author=“ligich”][quote author=“nill”]здравейте.не мога да намеря информация за това как се приема примоболан.ако някой помогне ще му бъда благодарен.

toi se bie a ne se pie

Абе разбирач, има и орален примоболан ако не си разбрал!

22.06.04
21:43

Pc_genius тук в БГ май няма орален! Пич затова се е объркал май!

22.06.04
21:50

Има орален примоболан и мога да ти купя ако искаш :D ! Мога и цени да ти кажа!

_V

24.06.04
19:08

heheh shte stignete li do boi vie dvamata :)) A kolkoto do oralnia primobolan i az znam che ima v BG

07.07.04
20:47

[quote author=“_VIP_”]heheh shte stignete li do boi vie dvamata :)) A kolkoto do oralnia primobolan i az znam che ima v BG

brat kakuv boi da si zobi oralen primobolan i da se opravia pc_gensisusus toi ima izto4nici i e vruzkar moje da nameri vsi4ko i da kaje ceni

TH

07.07.04
23:15

e ae kajete cenata interesno mi e :)

08.07.04
09:43

neznam az cenata pitai kompiuturnia steroiden genii PC_.. (Barona na steroidite)

08.07.04
10:14

Оралният Примоболан ,доколкото знам не се произвежда отдавна ,ако някъде се продава такъв,то е Примоболан,колкото аз съм космонавт :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1