Maika muuuu!!!

Темата е заключена.
KI

29.12.05
14:23

Aaaa napravo 6te izdiveq.Predi izvestno vreme po4nah da treniram oba4e ne moga da ka4a nikva masa.Qm prez 3-4 4asa i pak ne moga da ka4a nad 63 kila,175cm.Na 17 godini sum.Are kajete nqkvi hranitelni dobavki za ka4vane na muskulna masa.

Tupoto e 4e ni6to ne znam za fitnesa.Nito znam kak da treniram nito kvo da zimam nito kak da qm…
Primerno sa hodq po 4 puti sedmi4no na fitnes i treniram si4ki muskuli po nqkolko serii…a sum 4uval 4e pove4eto gi delqt na grupi.

Ta vuprosa mi e kak da treniram,kvo moga da zimam za masa i kak da se hranq…
Sigurno ima ve4e takava tema ama se rovih 2 4asa vuv foruma i ni6to ne namerih..
Shte se radvam ako otgovorite pone na nqkoi moi vupros 6tot sum mnogo nekaduren na tema body-building;))

JI

29.12.05
14:47

bb-team.org ЧЕТИ !!!!!

29.12.05
14:55

И правилата ги чети...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1