По-силна всеки ден

Темата е заключена.

Втори месец правя тренировката на Лазар Ангелов , но с по-малки тежести, разбира се :D ... Днес е петък и е ден за крака и коремче.

Петък – крака и корем

Клекове с щанга 4х12
Клекове с щанга до сядане върху лежанка 4х12
Бедрени разгъвания на машина 4х16
Български клекове 4х10-12
Бедрени сгъвания 4х12-16
Мъртва тяга с изправени крака 4х10-12
Повдигане на калф машина 4х10-12
Калф преси от седеж 4х20
Повдигане на пръсти на машина за лег преси 4х20
Кик бек за седалищните мускули 4х20
Коремни преси с утежнение 4х20
Въздушен велосипед 4 до отказ
Странични наклони с дъмбели 4 до отказ
Туистове с щанга на раменете 4 до отказ

17.10.14
08:55

Добре дошла :)
Вижда се, че си опитна в тренировките. Напиши нещо повече за себе си, да те опознаем .Би могла да си записваш и работните тежести, ако не ти е проблем.
Имаш страхотно дупе ;)

17.10.14
09:09

Това са 24 серии за крака, без да броим още 16 серии за подбедрица и 4 за глутеус - 44 серии само докато свършиш с долната част на тялото. После още 16 серии за коремни мускули. Тотал 60 серии!
Друго, което ме озадачава е: Айде първите две упражнения за корем можеш да ги доведеш до отказ. Разбираемо е. Как обаче стигаш до отказ на страничните навеждания с дъмбел? Дори да успея да си го обясня, не мога да разбера отказа при “туистове”-те. Как точно се получава? Въртиш се докато ти омръзне или докато ти се завие свят и паднеш?

AG

17.10.14
11:06

При такива усилени тренировки дали не ти трябва някой да те пази?

ДД

17.10.14
19:17

Добре дошла. Изглеждаш много добре. Богат снимков материал, доста стимулиращ и зареждащ за хора, като мен. Ще те следя с интерес.

17.10.14
20:03

Добре дошла! Не знам на Лазар Ангелов ли се дължи, или на твоята воля, постоянство и мотивация, но изглеждаш чудесно! :)) Разкажи как се храниш, поставила ли си си някакви цели, ще е интересно да следя.. :) Успехи!

казано от Queen Cobra на 17.10.14, 08:55:

Добре дошла :)
Вижда се, че си опитна в тренировките. Напиши нещо повече за себе си, да те опознаем .Би могла да си записваш и работните тежести, ако не ти е проблем.
Имаш страхотно дупе ;)

Прощавайте много за късния отговор!! Поради технически причини нямах възможност да отговоря:):):) Вече смених тренировката и ще публикувам подробно какво правя в новата тренировка:):) Иначе тренирам вкъщи, имам си дъмбели 5 кг, босу топка и щанга барабар с тежестите е 25 кг. Босу топката я ползвам за лежанка и още куп неща :)

казано от Камен Илиев на 17.10.14, 09:09:

Това са 24 серии за крака, без да броим още 16 серии за подбедрица и 4 за глутеус - 44 серии само докато свършиш с долната част на тялото. После още 16 серии за коремни мускули. Тотал 60 серии!
Друго, което ме озадачава е: Айде първите две упражнения за корем можеш да ги доведеш до отказ. Разбираемо е. Как обаче стигаш до отказ на страничните навеждания с дъмбел? Дори да успея да си го обясня, не мога да разбера отказа при “туистове”-те. Как точно се получава? Въртиш се докато ти омръзне или докато ти се завие свят и паднеш?

Здравей, Камен! Съжалявам за закъснението на отговора! Така е тренировката за крака ми отнема около 2 часа и 50 мин. Страничните навеждания с дъмбел действително са скучни и затова приблизително ми омръзва около 150-тото повторение, а туистовете ги правя около 200 в серия. Понякога ги сменям с упражнение на английски го наричат Mason twist. С дъмбел около 60-70 повторения в серия

казано от Angel Gyaurov на 17.10.14, 11:06:

При такива усилени тренировки дали не ти трябва някой да те пази?

Не работя с големи тежести :):):)

казано от Willpower на 17.10.14, 20:03:

Добре дошла! Не знам на Лазар Ангелов ли се дължи, или на твоята воля, постоянство и мотивация, но изглеждаш чудесно! :)) Разкажи как се храниш, поставила ли си си някакви цели, ще е интересно да следя.. :) Успехи!

Здравей!! Благодаря! И отново се извинявам за закъснелия отговор!! Цели не съм си поставила, тренирам за удоволствие, а както знаеш започваш да се увличаш :):) Тренирам вкъщи, един ревнивец не ми дава да ходя в зала... Току-виж някой ме ощипал..  Относно храненето, вегетарианка съм и затова трудно качвам маса и по-бавничко ми се получават нещата. Опитах с различни протеини - яйчни, млечни, соеви, пшенични.. Не се отразяват добре, получавам обриви. Освен това от яйчния имам и проблеми с яйчниците. След това започнах със спирулината, ноооо :):):) и там ударих на камък. И хапвам си овес, плодове, зеленчуци, варени яйца, много риба, старая се да избягвам тестените изделия, но трудно се контролирам. Много съм лакома, особено като става дума за сладичко.. И така :):)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1