От къде мога да си закупя Винстрол и на каква цена!!!

Темата е заключена.

29.12.05
15:20

От къде мога да си закупя Винстрол и на каква цена!!! Влизах в няколко аптеки в студ.град, и като попитам “Имате ли Винстрол?” и те “Моля!!! Какво е това!!!” и се отказах.кажете от къде да си закупя и на каква цена е горе долу???

29.12.05
15:22

Против правилата е!Ама щом си в студентски град,наи вероятно си над 18 години!За тва 61ви блок има един магазин Уеидър или от сорта!Вътре е един як дето си върти сините очи много такова сладко!Не че сам геи,тои го праи така!И има дека,метан и т.н. неща!
Колкот са истински незнам!
Ма в аптека е апсурд да намериш!ОТ аптеката само Ретаболил!

29.12.05
15:28

ми ... да на 20 съм.Интересуваше ме каква е цената горе долу и как се пие това чудо.Прочетох насам натам че е най-безвредния, има ли нещо такова  :D
Благодаря ви!!!!

29.12.05
16:30

Ами наистина горе на 61 блок на семеините се намира тоя магазин Уайдър.4ожека е гюлетласкач дето продава там и малко шмекер ми се струва ама незнам.И аз от там си купувам добвки.Освен,че предлага насипно някой продукти,при него може да се намери почти сичко “под масата”.

29.12.05
17:09

Е тука позна!И на мене ми са вижда шмекер!Не му е чиста раотата!Насипно не бих купил от него нищо!Наи малкото щото са ментета от личен опит знам!
За стероидите му - освен че бичи надженки друго незнам!
Но под маса всичко може да намери, но дали е менте или не,бог знае!

GR

29.12.05
21:37

аз в момента пия винстрол,и не е най-безвреден бате да знаеш..вдига кръвното и ти се схващат мускулите,и леки бодежи в сърцето имам :cry:

30.12.05
09:10

[quote author=“DarkWolf”]Вътре е един як дето си върти сините очи много такова сладко!Не че сам геи,тои го праи така!

ох сори за спама , ама искрено се посмях:)))))))))))))))))))))) :lol:  :lol:  :lol:

30.12.05
10:53

[quote author=“joropower”][quote author=“DarkWolf”]Вътре е един як дето си върти сините очи много такова сладко!Не че сам геи,тои го праи така!

ох сори за спама , ама искрено се посмях:)))))))))))))))))))))) :lol:  :lol:  :lol:

Бе ти се смееш!Ма кат не вярваш иди да го видиш в акция,тоз е от хората дето бог дал при тях особено сини очи дето не остаат незабелязани,и като идеш при него почва да ги върти едно такова се едно те сваля!

30.12.05
10:54

Не обсъждайте такива неща тука , а и автора на темата не ми изглежда много възрастен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1