Мнение за : Shortcut to size

VI

19.01.15
19:35

Здравейте, стажа ми е 3 години с прекъсвания. На 18 съм, 174-5 висок, 63 кг. Лятото се отпуснах и свалих доста, целта ми е качване на кг.
От лятото тренирах по цяло тяло и реших малко да сменя, защото тези клекове, тяги и лежанки започнаха да ме натоварват психически, ако ме разбирате.. разглеждах програми и си избрах една, за която чувам добри неща.
Ето и самата програма : http://www.bodybuilding.com/fun/shortcut-to-size.html

За който не знае :  Когато отворите линка и дадете надолу, натискате на някой ден и ви отваря упражненията, серии, повторения.. на някой седмици се сменят упражненията, повторенията от 12-15 стават на 3-6.
Ако може някой да изрази мнение, ще съм много благодарен. Калориите ги смятам към 2900-3000.

Добавки : протеин, креатин, бцаа.

Благодаря предварително.

21.01.15
17:28

Програма без тяга, набирания. раменна преса с щанга, кофички с гръмкото име : “Jim Stoppani’s 12-Week Shortcut To Size”. Не знам кой ти е казал добри неща за тази програма -  аз нищо добро не намерих.

VI

21.01.15
20:02

Заради това нещо пуснах темата. И аз се учудих, защо няма доста базови упражнения. Ще си тренирам по сплит, но не така.

Мисля да е нещо:
Пон - гърди, трицепс
Вторник - гръб, бицепс
Четвъртък - рамене
Петък - крака

Същото но главно с базови упражнения, без тежи машини и въжета. Какво мислите? Други идеи ? Без тренировка за цяло тяло, защото не намирам смисъл, когато съм тренирал толкова време и още да тренирам на кръгова програма. Мое мнение. Знам, че вие сте на друго мнение, но ако може обосновете се. Вашето мнение за сплита? :)

Другия вариянт е:
Пон - дърпащи
Вторник - бутащи
Четвъртък - дърпащи
Петък - бутащи

Мнението беше редактирано от Vico_ на 21.01.15 20:03.

21.01.15
20:25

Вторият вариант по-добре.

Иначе кръговите тренировки не са само за начинаещи.

VI

21.01.15
22:07

Да знам, но както казах от много тежки тренировки се натоварвам психически, затова искам малко да сменя.
1 вариянт :
Пон - гърди, предно и средно рамо
Вторник - гръб, задно рамо
Четв - ръце
Петък - крака

2 вариянт :
Ето и бутащи/дърпащи
Бутащи : Клек/Лег/кофички/Раменни преси пред врат/Разтваряне в страни/Лег тесен хват/прасец
Дърпащи : Мъртва тяга/Набирания/Гребане с щанга/Бицепсово Сгъване с щанга/корем

3 вариянт :
Първа тренировка :
1. Клекове ( крака )
2. Лег с щанга ( гърди )
3. Кофи ( гърди )
4. Раменни преси ( предно рамо )
5. Разтваряне в страни ( предно рамо )
6. Сгъване с лост ( бицепс )

Втора тренировка :
1. Набиране ( гръб )
2. Гребане с щанга/дъмбел ( гръб )
3. Обратен пек-дек ( задно рамо )
4. Мъртва тяга ( гръб )
5. Френско разгъване ( трицепс )
6. Разгъване с една ръка ( трицепс )

Какво ще ме посъветвате да избера и защо?

Мнението беше редактирано от Vico_ на 21.01.15 22:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1