Дневника на А.

Темата е заключена.

Здравейте, силно се мотивирах да започна да тренирам, докато четях вашите дневници.. Реших да започна и аз да водя такъв.
За начало обаче, искам да помоля да ми ударите по едно рамо,като ми дадете тел. за връзка на някой кадърен инструктор,който ще ми обърне индивидуално внимание за изготвяне на хранителен и тренировъчен режим. Бях се спряла на Б. Й.,но прочетох негативни коментари, а аз наистина искам да кача мускулна маса и да се стегна.. Висока съм 167см и съм 47кг. и най-начинаещата във фитнеса, ха ха. Тренирала съм латино-американски танци,така че не съм кой знае колко отпусната. Главната ми цел е - стягане и повдигане на дупе, задно бедро, прасец, ръце и корем.
Ще очаквам съвети, ако някой ми обясни как,мога и да приложа снимки на сегашната ми структура.
Благодаря!

fire.is.my.nature

23.01.15
16:26

Чети, пиши и прилагай, може и без инструктор. Отнема време и усилия, проби и грешки, насоките са само суплементиращи личния опит. Успех.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 23.01.15 16:26.

23.01.15
16:26

Здравей,

за да ти препоръча накой инструктор не е лошо да кажеш за къде става дума ... за кой град де :)

Става на въпрос за град София.
Аз чета... и то доста в последните дни,но какво е вашето мнение,трябва ли с тези мерки да мина на някаква сериозна диета или просто да започна здравословно хранене?
Искам да започна да чистя мазнините...

fire.is.my.nature

23.01.15
16:36

На 47 кг 167 см мазнини, ако имаш, то е нормално. Всеки жив човек има. Но това не значи, че са излишни, а че просто максимум са разпределени не като хората, нямаш мускулен тонус и изглеждаш за себе си незадоволително, което като всяка начинаеща жена се използва с една универсална дума “чистя”. “Трябва да чистя”.

По-скоро трябва да качиш. Прочети статиите в бб-теам относно диети и тренировъчни режими.

Благодаря! Ще ги разгледам и започвам :)

23.01.15
17:26

Добре дошла и успех! :)

Закуска 9.30 :  протеинов шейк,
10ч. : 4 белтъка и аминокиселини
11ч. : сурови ядки
Обяд , към 13ч. : салата от листни зеленчуци и пилешка пържола
15ч. - зел. салата с риба тон и зехтин
17ч. - Тренировка + аминокиселини,протеин и глутамин
Вечеря, 20ч. -  риба или пил. пържола + малко краставици
Преди лягане - извара със зехтин

Това измислих за начало...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1