метана кво праи

Темата е заключена.
EA

29.12.05
12:08

е вчера едно момче беше на последната седмица с метановия цикал...и сичко беше ок - професионалисти му казаха как да го пие - на 15-16 години е...и вчера отива на лекар и кво - увреден черен дроб + съмнение за апандисит/а при такава операция не се тренира 1 година/
тез стероиди уж в умерени количества+протектори = никви проблеми пък то ко - нищо общо...само проблеми от тез стероиди!!!

29.12.05
12:13

не професионалист, а пълен идиот може да препоръча на момче на тази възраст как и какво да пие иил бие. въпросната операция не е тежка и се тренира много скоро след нея. може би се бъркаш с операция на херния.

Ами на 15 години какви стероиди?! Все пак няма да е лошо да се уточни от тях ли е .. черния дроб - ясно, за апандисита ми е интересно  :?

SH

29.12.05
17:54

Не е на 15 само това ще кажа ...

VE

29.12.05
17:55

На тази възраст момчетата са доста безотговорни(за момичетата да не говорим).Съмнявам се да си е пил редовно протекторите,и не бих се очудил да е вкарал и малко алкохол ,така помеждудругото.А друг е въпроса че на черния пазар(от който пазарувам и аз) има доста боклуци.Нищо чудно да е попаднал на някое менте.

29.12.05
19:10

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]е вчера едно момче беше на последната седмица с метановия цикал...и сичко беше ок - професионалисти му казаха как да го пие - на 15-16 години е...и вчера отива на лекар и кво - увреден черен дроб + съмнение за апандисит/а при такава операция не се тренира 1 година/
тез стероиди уж в умерени количества+протектори = никви проблеми пък то ко - нищо общо...само проблеми от тез стероиди!!!

Абе ти уби коня с лопатата ,ве :shock:
Чети сега химията е като алкохола някои се напива от 50гр друг от кило
и тялото издържа по различен начин :twisted:
За 15-16год препоръчвам не метан а боза
ще има същия ефект :lol:  :D :lol:  :D

EA

29.12.05
19:38

съжалявам за грешната информация - момчето е на 17 :)

29.12.05
19:40

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]съжалявам за грешната информация - момчето е на 17 :)

ко ще и на 12 да е!Закриите я таз тема няма никъв смисъл да се обсъжда на кои,какво му станало!
Да е милил на времето!Целта на радела е друга!

DR

29.12.05
20:09

Абе махнете тая тема бе пишете сички и 80% даже 80% са малко ... от тия дето пишат в форума са напълно некомпетентни и обсъждат неща които не разбират а и наи лошото е че препоръчват разни неща без да знаят как точно деистват :!:  :!:  :!:  [quote author=“joropower”]не професионалист, а пълен идиот може да препоръча на момче на тази възраст как и какво да пие иил бие. въпросната операция не е тежка и се тренира много скоро след нея. може би се бъркаш с операция на херния.

joropower аз сам му казал как да пие хапчетата и то защото тои си беше наумил да пие  :!:  аз му казах че е рано по добре да му кажа как да пие от колкото да направи на своя глава :!:  аз му казах слаб цикъл тои искаше по силен и аз му казах 1 сед. 10мг 2сед. 20мг 3сед. 30мг 4сед. 30мг 5сед. 20мг 6сед 10мг и да пие по 3 карсила на ден  :!:  това е слаб цикъл аз сам правил малко по силен без карсил по време на цикала само след :!: и накрая много ясно че като идеш на иследвания по време на цикъл ше ти кажат че ти е оголемен черния дроб нали сичко отива там  :!: после тои се въстановява  :!: аз сам си праил изследвания по време на цикъл и 3 месеца след същия цикъл няма да кажа колко огромна е разликата ама кво да ви обяснявам ... а и тои е стигнал само до 4-тата седмица блягодаря на joropower че ме мисли за “порфесионалист” 
МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА ТОВА НЕ Е САМ МОЕ ЖЕЛАНИЕ А И НА ПОТЪРПЕВШИЯ

ST

30.12.05
00:07

абе само един въпрос имам
КАДЕ СТЕ ТРАГНАЛИ ДА ОБСЪЖДАТЕ НАПЪЛНО НЕПОНЯТНИ ЗА ВАС НЕщА
дрецс има малко повече представа от вас за к’во става на вапрос

и наистина
фанете заклиучете тая тема

30.12.05
09:04

Дрекс, не мога да се съглася с позицията ти. Първо, ако някой на тези години иска да взима и не отбира от дума, когато му кажа, че му е безкрайно рано за подобни експерименти, то ще го оставя наистина да си троши главата сам и няма да му дам и капка информация. Иначе сам виждаш как бумерангът се връща и сега ти ставаш донякъде отговорен за това, което му се е случило или не му се е случило. на второ място, дозите, които си му препоръчал са наистина височки, особено пък като за първи курс. това, което имам предвид е следното - младият мъжки организъм произвежда около 7-8 мг тестостерон дневно. всички виждаме, каква разлика между мъжете и жените, дори без тренировки, създават тези мизерни 8 мг на ден. на 17 години мъжкият организъм се намира в пикът на половото си съзряване и оформяне. ако се добавят само 10 мг дневно външно привнесен тестостерон, то това води до удвояване на количествата, които циркулират в кръвта. мисля всички можем да си направим извода, при правилно подреден режим на тренировки и възстановяване, до какви драматични промени може да доведе подобна мизерна доза. Драмата обаче е, че със стероидите повечето се опитват да компенсират лошата си дисциплина или липса на финансови възможности. аз самият през гладната зима на 96 съм бил само на хляб и осолена цаца + 200 мг дневно бионабол, 1000 мг седмично омнадрен и по няколко ретаболила. в резултат бях сух като циганин на 83 кила с огромна сила, но дотам. знам и две и двеста в химията и съм твърдо и завинаги убеден, че правилното малко количество в подходящото време е най - добро.

EA

30.12.05
10:11

Абе DRECS не е виновен за абсолутно нищо....просто някои като твърдо е решил да вземе метан и не можеш да го наддумаш - по хубаво му кажи как трябва да се пие ...за протектори и готово...
МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА ( ЗАКЛИУЧЕНА ) !!!

30.12.05
10:50

Поради това
[quote author=“DRECS”]МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА ТОВА НЕ Е САМ МОЕ ЖЕЛАНИЕ А И НА ПОТЪРПЕВШИЯ

и това

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА ( ЗАКЛИУЧЕНА ) !!!

Заключвам я  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1