Малко съвети как да продължа нататък

24.01.15
12:06

Здрасти хора!
169см.-50кг съм. Разглеждах доста теми,но исках индивидуално мнения.  Желанието ми е да кача 10-тина килограма и най-вече в краката.Дълги и слаби- много грозна работа. Преди 3 месеца започнах да тренирам в домашни условия,гирички,клекове,тичане,преразгледах храненето си и го увеличих на максимална степен. Добавих повече плодове,месо и ядки,но резултатът е нулев не съм мръднала от 50 кг. След седмица започвам тренировки в зала ,защото се подготвям за физически изпити и нямам време за губене ,но проблема ми са килограмите.Много ще съм благодарна ако някой ми предложи ефективни упражнения за крака.В този ред на мисли смятам да си взема и високо калоричен гейнър,така че ако някой има предложения може да сподели.Благодаря ви предварително.

Здравей!: )
Преди да мислиш за гейнъри, можеш да споделиш ежедневния си хранителен режим - вид храни, приблизителни количества и т.н., както и с какви тежести/повторения тренираш.
Какъв е спортният ти опит от преди тези 3 месеца и какви са изпитите, които предстоят. Те имат ли отношение към целта ти?

Подозирам, че в домашна обстановка трудно можеш да създадеш условия за твоята цел, но е хубаво, че имаш опция за зала съвсем скоро и съответно - по-тежък клек. :)

24.01.15
21:21

Високо калоричен гейнър - телешка пастърма и кашкавал, по кило на ден общо.
Упражнения - започни по “Начална сила”, има я в раздела програми - . Ако я спазваш добре, за 4 месеца ще надминеш 90% от трениращите в зала.тук

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1