Порязване и опастности

24.01.15
20:15

Добър вечер, днес ми се случи следното във фитнеса : докато тренирах си прескрипах ръката в областта между палеца и показалеца ,правих флайс и имаше кръв ,та въпроса ми е следния има ли някаква опасност от някакво заболяване което се предава по кръвен път ,защото го забелязах след като приключих . Може да ви се стори глупаво ,но съм доста параноичен на такива теми и бих бил много благодарен ако някой ми даде някоя добра информация. Гледах за подобна тема,но не намерих благодаря предварително .

24.01.15
21:19

При порязване на желязо следва една инжекцийка за тетанус.

24.01.15
21:43

Съдейки по ника ти те очаква най-лошото.

казано от charlie brown на 24.01.15, 21:43:

Съдейки по ника ти те очаква най-лошото.

А съдейки по твоя очаквам ,че си на 10 години o.0 .. какво толкова вместо да кажеш твоето мнение по въпроса ми ръсиш тъпотии?

25.01.15
01:10

Има впредвид, че щом си направил ацц специално за да попиташ това, то самия ти очакваш най-лошото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1