Добре ли съм?

07.07.14
00:05

Здравейте на 15 години съм  висок съм 1,80 тежа 73 кг,въпроса ми е дали съм с наднормено тегло? а и ходя на фитнес от 4 месеца

IS

07.07.14
00:37

Ти вярно ли питаш, или се чудиш какво да правиш?  Та ти си като щека за билярд, бе момче.

07.07.14
06:27

На 33 години съм ,и съм със средно образование. Дали съм умен? А да , и чета книга от 2 месеца.

WW

07.07.14
08:48

Образованието не е фактор за това дали си умен , има много читави хора който познавам , който са 100 пъти по умни от някой Докторанти..... просто образованието се налага ако искаш да работиш в сфера която ти трябва и знаеш как да го употребяваш , а не само да  си учиш и да викаш че си умен.

07.07.14
12:12

Здравейте на 15 години съм  висок съм 1,80 тежа 73 кг,въпроса ми е дали съм с наднормено тегло? а и ходя на фитнес от 4 месеца

Не, не си. Даже много добре ще направиш, ако качиш още килограми.

Образованието не е фактор за това дали си умен , има много читави хора който познавам , който са 100 пъти по умни от някой Докторанти..... просто образованието се налага ако искаш да работиш в сфера която ти трябва и знаеш как да го употребяваш , а не само да  си учиш и да викаш че си умен.

Да, затова и едно изречение не могат да напишат без да допуснат сумати правописни и пунктуационни грешки (dull)

07.07.14
14:01

казано от White White на 07.07.14, 08:48:

Образованието не е мерило за интелигентността на човек, да. Виж начинът му на изразяване/писане...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 07.07.14 14:03.

10.07.14
22:44

Аз съм нов в този саит въпроса ми беше просто по-кратък, а вие взехте че ме наплюхте

Добре си, споко. ;)

28.01.15
21:36

Нито един смислен отговор не прочетох :D
Кантарът показва единствено количеството, не и качеството (както всяко нещо в живота). По-скоро въпросът ти може да се зададе “възможно ли е да съм отпуснат / заоблен при 73кг на 1,80м. ” Отговорът е -да, но трябва грам да не си спортувал през живота си :D

Мнението беше редактирано от introducer на 28.01.15 21:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1