16.01.15
12:21
Здравейте,
Имам нужда от съвет. Търся си гребен трежор. Нямам достатъчно средства за Concept2. Бюджетът ми е 900лв, 1000 макс. От това което гледах има 2 опции - Кетлер или Инспортлайн. Някакви препоръки или мнения?
28.01.15
22:48
Ще споделя моя опит с Инспортлайн - Вие преценете къде да си дадете парите.
Лятото на 2012 купих степер в Словакия и след това се прибрах в България. Не съм го ползвала интензивно защото тичането е моят спорт и степерът беше резервен вариант да правя нещо по време на бремеността, а и след раждането - сама се грижа за бебето и няма на кого да го оставям за да тичам. По документи издържа до 100 кг, а аз в най-тежкия си период бях 75 кг. Някъде през ноември 2014 се скъса стоманеното въже посредством което се сменя тежестта на двете стъпала. Без него степерът е непотребен куп желязо. Свързах се с българския представител на Инспортлайн с молба да си купя ново въже - каза, че не може да ми помогне защото ако поискал ново въже нямало да му обърнат внимание. Няколко пъти писах на имейл адреса на фирмата (имат си специален адрес за сервиз, резервни части и рекламации) с молба просто да си купя ново въже - никакъв отговор. Предупредих ги, че ще се отнеса до Европейската агенция за защита на потребителите - никаква реакция. Тези дни ще напиша оплакване до въпросната агенция. Не мога да си представя да купя спортен уред, който да издържи малко повече от двете гаранционни години и да не ми се даде възможност да продължа да си го ползвам. Единственото положително нещо в тази история е, че реших да започна отново да тичам - с количката и бебето в нея. Виждала съм в Австрия да правят така. Утре ще си купя нови спортни обувки :-)
Каквото и да решите - успех!