Every gain counts

Темата е заключена.

28.01.15
07:36

Мисля че дойде време и аз да си направя едно дневниче главно за собствена мотивация а  предполагам винаги мога да науча нещо от хората с далеч повече опит от мен ако някои изобщо следи дневника.
Не съм много по правописа много рядко ми се налага да пиша на кирилица но ще се постарая да е възможно с най малко правописни грешки и да е лесно и приятно за четене :D
Накратко за мен казвам се Станимир на 28(почти 29) от Стара Загора съм и тренирам от близо година(макар че и преди това съм тренирал но се отнасях много несериозно към нещата и естествено беше без никакъв ефект).
Може да се каже че започнах да тренирам заради жена (освен това ми беше писнало да съм дребен цял живот и реших че искам промяна лично за мен,по добре късно отколкото никога) макар че нея вече я няма и си ми остана само фитнеса но май май по
хубавото е останало :D
За около година успях да натрупам към 14кг повечето от който мускулна тъкан.
Висок съм 178см в момента съм около 71кг (+-1)
Имам доста нестандартен режим и понякога трудно балансирам нещата тъй като работя и нощни смени и времето в което спя постоянно се променя.
Целта ми винаги е била да качвам като по принцип не се плаша и от малко мазно (никога не е било проблем  да го изчистя от така наречените хард гайнери съм) макар че се старая да ям чисто като цяло.
По принцип целта ми когато започнах беше да стигна 75кг и да ги поддържам но сега когато ги наближавам мисля че искам още малко като 85кг да речем :P
Взимам добавки(основни неща Протеин,БЦАА,Креатин,Витамини,Азотни) обичам да тествам различни продукти постоянно.
В момента гледам да поддържам калориен прием около 3000ккал дневно(за момента върши работа).
Обикновено тренирам на 12 седмични сплитове после правя почивка с леки кръгови около 3-4 седмици и пак някои нов 12 седмичен сплит според нуждите ми.
Ще се старая да съм редовен с дневника търпя всякакви критики и напътствия но ще е хубаво да са градивни( и все пак човек цял живот се учи).

28.01.15
07:43

Малко преди и сега снимчици

28.01.15
13:11

“тренирам на 12 седмични сплитове после правя почивка с леки кръгови”

Все си мисля ,че търсиш ли маса ,това горното трябва да е в обратен ред.

28.01.15
18:10

казано от DTW на 28.01.15, 07:43:

Малко преди и сега снимчици

Браво! Отличен резултат. Много добре изглеждаш сега. Успех в тренировките и на дневника ти!

29.01.15
08:00

28/01/2015
Нетренировъчен ден
Хранителен режим
1во- доза Plat Hydro Builder веднага след сън
2ро- 100гр овесени ядки/400гр кисело мляко/пакетче AnimalPack/6 Яйца(3 цели 3 само белтък)/1 портокал
3то-70гр фъстъци
4то- 4 филии бял хляб/сръбска наденица с топено сирене/луканков кренвирш/деликатес кренвирш
(с 4тото хранене малко грубо се получава но съм на работа по това време и не се разрешава да се внася храна яде се само
собствено производство нямам голям избор а немога да стоя гладен цяла смяна просто е абсурдно за в бъдеще трябва да измисля
нещо най вероятно ще си нося и ще ям в съблекалнята незнам, но за момента всичко варви добре)
5то- 300гр ориз/200гр телешки шол
6то- доза Plat Hydro Builder преди лягане
(по принцип взимам казеин преди сън,но го свърших преди 2 дена и сега си бутам от матрицата макар че
казеина в нея едва ли е много дават го че има)
калориите са около 4000 малко попрекалих днес но се чувствах супер гладен през цялото време.

30.01.15
08:49

29/01/2015
Тренировъчен ден
Хранителен режим
1во- доза Plat Hydro Builder
2ро- 100гр овесени ядки/400гр кисело мляко/пакетче AnimalPack/6 Яйца(3 цели 3 само белтък)/600гр ягоди(тук с плодовете малко
се улях мислех 2-3 само да си хапна и останалото в хладилника,но изядох цялата тарелка докато се усетя)
3то- 200гр ориз 200гр пилешко филе
4то- преди тренировка доза N.O Explode веднага след 2 малки банана и доза Plat Hydro Builder
5то- 80гр бадеми
6то- микс от различни колбаси като гледам да ги подбирам с повечко месо уж + 4 филии хляб
7мо- протеиново барче( хапнах си го набързо в съблекалнята :D )
8мо- тай като нямам друг избор временно малко с зор изядох 100гр извара преди лягане
по мои груби сметки около 5050 калории за деня (макар че ми е доста трудно да изчисля с точност колко калории са нещата
които изяждам на работа таи като повечето не фигурират никъде гледам по подобни на тях неща едва ли има повече от
100 калории разлика при тях)

Тренировка - кръгова
Гребане с щанга
12/10/8/до откат дроп сет 40кг/50кг/60кг/70кг
Хоризонтална лежанка
12/10/8/6 40кг/50кг/55кг/60кг
Военна преса
12/10/8/до откат дроп сет 10кг/12кг/14кг/16кг
Френско разгъване с щанга
12/10/8/6 13кг/18кг/23кг/23кг
Бицепсово сгъване с дъмбел от седеж
12/10/8/до откат 10кг/12кг/14кг/14кг
Клек с щанга
10/8/8/6 50кг/60кг/60кг/70кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1