Комбинацията между BCAA и L-Glutamine

30.01.15
18:00

Здравейте, висок съм 1.56-1.58 и тежа 58-60 килограма, целта ми е покачване на мускулна маса. Стремя се да качвам чиста мускулна маса и заради това спазвам и хранителен режим, но понеже не може да наваксам всичко от храна искам да си взема нещо което да ме възстанови и да ми помогне при покачването на чиста ММ. Спрял съм се на BCAA 6400 на марката SCITEC и на L-Glutamine на марката BIOTECH USA. Препоръчаха ми тези два продукта, но искам да чуя какво мислите и вие.

Как смяташ да ги приемаш. По принцип съм скептично настроен към сайтек, но ако бюджета ти е органичен и те са вариант.

30.01.15
18:29

BCAA смятам да ги приемам първата седмица по 2 преди тренировка 2 след тренировка и 2 преди лягане, а след това по 3. Глутамина ще го приемам по 1 мерителна лъжичка (5 грама) разредена в 150 милилитра вода преди тренировка, след тренировка и преди лягане.

30.01.15
21:26

MuscleMeds amino decanate има 5гр 10:1:1 bcaa и 5гр глутамин. Може да опиташ този продукт и ако има ефект да си купиш двата продукта поотделно в големи разфасовки.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 30.01.15 21:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1