29.01.15
21:29
Здравейте,
водех активен начин на живот още от 1-2 клас до 7,но след това прекъснах със спорта и продължих с фитнес, ала се отказах доста бързо. Висока съм около 166см и тежа 52кг, докато тренирах бях 46кг със същата височина. От две години насам водя заседнал начин на живот с доста джънк фууд, но реших да променя това. Започнах програмата insanity преди 3дена, справям се,но ме притеснява хранителният режим. Не съм сигурна,че приемам достатъчно от всички нужни витамини,протеини,въглехидрати и тн. Целта ми е да сваля излишната мазнина и отново да си възвърна мускулната маса,защото след като спрях да тренирам от четирите ми плочки няма и следа, а върху стегнатите ми крака се поклащат доволни тлъстинки...Старая се да не взимам никакви добавки,поне засега, но ако тялото ми не може да се справи с тежкото натоварване, вероятно ще започна. Някакви съвети за по-разнообразно хранене,защото това е може би по-трудно дори и от тренировките.. Благодаря :)
30.01.15
22:17
Здравей!:)
Няма да е никак зле да опишеш 1-2 твои примерни дни (какво ядеш, в какви количества, по кое време на деня, кога ставаш, кога си лягаш). :)