Имам болка в гърба

30.01.15
11:26

След пауза от 6-7 месеца с фитнеса след операция от хидроцеле вчера ходих да правя гърди и на лежанката дойде момент в който изпитах болка в тази част http://prikachi.com/images.php?images/520/7885520z.jpg някъде ...
Загрях хубаво , последно време правих и доста лицеви и не знам от какво може да е .. хем не се товарих много с 50кг правих лежанка а аз самия съм 85 ... имам 2 години и повече стаж във залата .. сега при определени движения ме боли бихи казал  5 от 10 ... мерси на всеки отзовал се със съвет .

Сега пробвах да видя дали ще ме боли при навеждане не ме боли само при движения на дясно като се обръщам ... и като ставам от стола пак ме наболява ... много ме е страх да не съм направил пак нещо :(
Иначе при допир горе долу там където усещам болка натисках но не ме боли при допир!

Темата беше редактирана от Свилен Киров на 30.01.15 11:34.

Афф след 2 токови удaра,ще ти напиша поста за трети път,пък дано да успея да го постна преди ЧЕЗ да отбележи хеттрик.По темата,твоя тъпан го бих и аз,само че при мен тежаха и допълнителни здравословни проблеми,накратко казано забърках си такъв болестотворен бъркоч,че “махмурлука” ме държа до оня ден (почти година по-късно).След тренировката,която проведoх оня ден още на вечерта ме захвана познатата болка на посоченото от теб място.Да отбележa,че болката е пареща,казвам позната,защото редовно след преумора ме боли точно на това място.Не знам дали при теб е така,но ако имаш съмнeния,че е нещо по-сериозно бег при доктора.Може би простo си една идея по-предпазлив.Например моя милост се редовно сe хваща,че се филмира,че му има нещо.Пуст страх да не си “поръчам” по погрешка отново подобен бъркоч.

30.01.15
23:04

Благодаря, колега за коментара.
Таман се прибрах ходех да пийна по бира с един стар приятел ... та таман се въртя и суча тука на стола и бих казал в сравнение по рано днес болката почти отшумя няма нищо общо с по рано днес.Дано утре отшуми напълно ,че аман ... то да се хване човек да спортува и ... :D
Дано нямаш контузии и ти пожелавам ти да си здрав ще пишем утре пак да ти кажа как съм .

31.01.15
12:58

И аз имам такъв проблем приятел,лекувам се вкъщи като се облягам на парното,ако го правиш редовно няма да имаш проблем,а аз като усетя че ми минава и спирам да загрявам мястото ;)

Carbohydrate

31.01.15
18:11

Това става при повечето хора от лежанката. Това не е нещо серьозно. Това е мускулен спазъм, който си седи така свит и не се отпуска....

02.02.15
19:53

забравих да пиша ,колеги но ми мина да кажем на 2рия ден след тренировката.
Не можах да пиша ,че в Добрич пак бяхме на крачка от наводнение таман ,се нанесохме на скоро след ремонта и айде пак да прелее дерето ... та за това.Пазете се и бъдете здрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1