Препоръчайте ми универсални витамини.

Здравейте , аз съм момче на 18 и реших да започна да тренирам след дълга пауза .
Това което забелязвам при мен е ,че когато спазвам хранителен режим и тренирам  през деня се чувствам доста отпаднал ,
затова реших да приемам витамини и омега 3 .  Спрял съм се на now adam .
Добри ли са витамините и има ли други по-добри предложения,също така по 1 или 2 хапа да пия  ?

Темата беше редактирана от Георги Йорданов на 31.01.15 05:41.

На “нау фоодс” добавките и особено витамините за доста качествени и си заслужават според дадемата им цена. Пиеш по една доза / по 2 пъти на ден. Примерно една таблетка сутрин и вечер.

Мнението беше редактирано от Ивайло Маринов на 31.01.15 09:15.

31.01.15
09:45

универсални - плодове, зеленчуци, сурови ядки.

А защо първо не потърсиш проблема в хранителния режим и тренировките (и по-точно - съобразени ли са едно спрямо друго)? :)

Хранителния режим приблизително отговаря на тренировките ми , но в него няма  много храни богати на витамини . Затова се нуждая от допълнителни витамини .

08.02.15
11:01

Стана ми любопитно какъв е този хранителен режим и какви са тия тренировки, че да не изискват витамини?!

11.05.15
12:49

Монстър 100 на Сайтек е най-комплексния и най-пълен витамино-минерален комплекс + доста екстри. Единствения минус е прекалено голямото количество желязо в него.

Мнението беше редактирано от Tyler Galabov на 11.05.15 12:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1