31.01.15
22:47
Здравейте колеги, какво мислите за този стак :
1.Animal Cuts + 25mg ефедрин - 1 път на ден преди тренировка/ кардио/
2. BCAA 2:1:1 - 15гр преди тренировка.
3. Garlic Extract - 1гр на ден
4. HMB - 3гр на ден
5. Beta Alanine - 3гр на ден
6. Muscletech Creacore(Creatine HCL + сминдух) - 3гр Creatine HCL на ден
7. Taurine - 2 gr преди тренировка.
8. Grapeseed Extract - 200мгр на ден
Последните 3 съм ги добавил просто защото имам останало доста количество от тях и предполагам все нещо ще допринесат към целта?
01.02.15
14:17
казано от rvg на 31.01.15, 22:47:
Здравейте колеги, какво мислите за този стак :
1.Animal Cuts + 25mg ефедрин - 1 път на ден преди тренировка/ кардио/
2. BCAA 2:1:1 - 15гр преди тренировка.
3. Garlic Extract - 1гр на ден
4. HMB - 3гр на ден
5. Beta Alanine - 3гр на ден
6. Muscletech Creacore(Creatine HCL + сминдух) - 3гр Creatine HCL на ден
7. Taurine - 2 gr преди тренировка.
8. Grapeseed Extract - 200мгр на денПоследните 3 съм ги добавил просто защото имам останало доста количество от тях и предполагам все нещо ще допринесат към целта?
Здравей, много искам да знам защо приемаш ефедрин какъв резултат очакваш от него ? (освен да си натовари сърдечно-съдовата система) ? И тези 25 милиграма орално ли ги приемаш или инжекционно ?
Само да вметна малко информация относно този медикамент:
Предупреждения и предпазни мерки
Говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра, преди да използвате Ефедрин Софарма.
Продуктът се прилага с внимание при възрастни пациенти.
При пациенти с бъбречни увреждания може да предизвика свиване на кръвоносните съдове и намаляване на диурезата (количеството на отделената урина). Лекарственият продукт се прилага с повишено внимание при пациенти с бъбречнокаменна болест.
Ефедрин Софарма има възбуждащо действие върху централната нервна система и може да предизвика тремор (треперене).
Ефедрин Софарма може да предизвика рязко покачване на кръвното налягане и крие опасност от мозъчен кръвоизлив.
При пациенти със стенокардни оплаквания (болки и стягане в сърдечната област) може да доведе до влошаване на симптомите.
Съобщете на лекуващия лекар, ако страдате от тежки сърдечни заболявания - нарушение на сърдечния ритъм, оклузивни съдови заболявания, вкл. атеросклероза (неравномерни мастни задебелявания на кръвоносните съдове) и аневризма (разширение с последващо отслабване на стената на кръвоносния съд), тежка сърдечна недостатъчност. Ако тези пациенти са на терапия с ефедрин, трябва да потърсят лекарска помощ при болки в гърдите или поява на други симптоми на влошаване на сърдечното заболяване.
Ако се провежда обща анестезия на пациента с халотан или циклопропан и едновременно се прилага ефедрин, съществува повишен риск от поява на нежелани лекарствени реакции (нарушен сърдечен ритъм), защото тези продукти повишават чувствителността на сърдечния мускул към ефедрин и други подобни лекарства.
Лекарственият продукт се прилага с повишено внимание при пациенти, страдащи от диабет и закритоъгълна глаукома (повишено вътреочно налягане).
При прилагане на продукта през кратки интервали от време ефектът му бързо намалява (тахифилаксия).
Още за: ЕФЕДРИН амп. 5% 1 мл. (EPHEDRINE amp.), цена и информация
от framar.bg
Аз бих добавил L-Carnitine 5 грама преди тренировка.
Ефедрин съм пил вече няколко пъти, свалям по-лесно и по-бързо с него(дава ми енергия, намалява глада и определено помага за изчистване, свалям с поне 30% повече при комбинация ефедрин + кофеин + нарингин), странични ефекти при мен няма, даже ми нормализира кръвното, което по принцип е доста ниско. Като бонус даже съм доста по-фокусиран докато играя тенис :) Сега ще пия орално половин ампула, иначе съм пил и хапове, ефектът е подобен, като ампулата ми се струва малко по-силна от хаповете.
01.02.15
20:51
Много моля разговорът за ефедрина да остане настрани и да насочите вниманието си към другите суплементи. Следващ коментар за него ще бъде причина за отстраняването на темата.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.15 21:35.