Дневникът на iBraTaMerT ;]] !

Темата е заключена.

30.01.15
11:31

Привет на всички ето , че дойде ред и за моя дневник.
Малко да добавя за мен казвам се Мерт на 12 години ръст към 1.55 тежа 79-80 и така  целта ми е да стана към 60-65 да знам, че са ми много килограми, но реших вече да се взема в ръце съставих си сам една много хубава програмка и сега ще я споделя с вас.
И така сутрин 1 ябълка на гладно и започвам с 5 мин. тренировката (БЯГАНЕ) или скачане на въже  а след това като се върна вкъщи 5-6 минути почивка и започвам със фитнес тренировката фитнес+кардио тренировката я правя 4 пъти седмично вторник,четвъртък,събота и неделя
Ето фитнес тренировката ми:

Вторник:Ръце,Корем и Бицепс.

Ръце:1x5 Лицеви опори (като всеки път се стремя да добавям по 1 повече ).

Корем:3х15 коремни преси и “Янди” коремни сгъвания 3х5.

Бицепс:5х10 Бицепсово сгъване с дъмбели.

Четвъртък:Гръб,гърди,предмишница.

Гръб:3х5 Гребане с дъмбели от лицев лег (ДЪМБЕЛИ 3,5 кг)

Гърди:3х5 Изстласкване на щанга от лег тип “Гилотина”

Предмишница:3х5 Бицепсово сгъване с надхват. (Упражнението се прави със щанга аз използвам 30 кг)

Събота:Трицепс,рамо и бедра.

Бедра:3х5,10 Клекове със щанга..

Трицепс:3х5 Изтласкване на щанга от лег с тесен хват.

Рамо:2х10 “Арнолд” рамена преса.

Неделя:Крака,седалище и бедра.

Крака:5х10 Летерален отскок над конус.

Седалище 3х5,10 Клекове със собствено тегло.

ТОВА ВСИЧКО ГО ПРАВЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ.
Аксесоарите ми са:Една щанга 30 кг две гири 3,5 кг и една лежанка,сега ще прибавя към лежанката един лост за набиране :).

След тренировката ми си хапвам 2 яйца с една салата със малко сол малко олио и малко отчет или лимонов сок,месо със салата към тях си добавям една препечена филия хляб,хляб ям само на обед или си хапвам нешто сладко,но като си хапна сладкото повече не ям и така.
За вечеря ям понякога  само плодове ям или малко месо или малка купичка супа или една малка паржолка без кожата върху нея или една малка порция ориз със месо за гарнитура винги салата зелена,шопска,млечна и др.. БЕЗ ХЛЯБ.Това е дано дневникът ви хареса коментирайте ако има нещо,благодаря на тези хора който са написали тези упражнения в сайта на бб теам.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.02.15 00:08.

Добре дошъл!

Да разбираме ли, че тренираш у вас? С какво разполагаш като аксесоари/тежести и т.н.
Не ти е много добре подредена програмата, а и има далеч по-добри варианти за избор на упражнения при някои мускулни групи - например, при бедра и седалище много по-голям ефект ще има от клек. :)

Относно храната - добави още яйца, месо, риба (особено в храненето след тренировка).
В колко часа вечеряш и кога си лягаш?

30.01.15
22:45

Здравей значи разполагам с две гири 3,5 кг и една щанга 30 кг :Д малко са аксесоарите и да тренирам унас така вечерям към 8:30 часа и лягам към 23:00…ам може ли да те питам един въпрос можели със тази фитнес програма и тази кардио тренировка да намаля мазнините и килограми и да кача мускулна маса?

Мнението беше редактирано от Wrestlercho Perfect на 30.01.15 22:49.

Добър вечер! Извинявам се, че се намесвам в темата, но няма ли да е по-добре да ходиш на фитнес? Смисъл така да тренираш вкъщи е глупаво, ако смяташ, че ще свалят така лъжеш се. Ще ти дам пример; Ако тренираш в зала, имаш по-голям избор на уреди, ще можеш да правиш различни упражнения за различни мускулни групи. Аз преди години, още преди да стъпя в залата за първи път смятах, че вкъщи ще отслабвам пак, но уви...... Когато отидох за първи път в залата, ми беше толкова интересно всичко, че имах невероятно голямо желание за тренировки, така струва ми се, че там свалях много по-бързо “така си мисля де...” та , ако ти е възможно ходи по-добре в зала!

Успех с дневника, в момента съм на вълна отслабване “и яз като теб” , надявам се, че ще можем да обменяме информация ;)

Внимавай със свалянето на килограми. Много е опасно на тази възраст.
Препоръчвам ти да ходиш на фитнес и след тренираната мускулна група да отделяш по-голямо време на подскоци с въже или на пътеката най-малко 20 мин . Не е задължително само да бягаш, ходенето и разходките също са толкова благоприятни.

Мнението беше редактирано от Ивайло Маринов на 31.01.15 09:23.

31.01.15
09:56

казано от Цветан Петков на 30.01.15, 23:27:

Добър вечер! Извинявам се, че се намесвам в темата, но няма ли да е по-добре да ходиш на фитнес? Смисъл така да тренираш вкъщи е глупаво, ако смяташ, че ще свалят така лъжеш се. Ще ти дам пример; Ако тренираш в зала, имаш по-голям избор на уреди, ще можеш да правиш различни упражнения за различни мускулни групи. Аз преди години, още преди да стъпя в залата за първи път смятах, че вкъщи ще отслабвам пак, но уви...... Когато отидох за първи път в залата, ми беше толкова интересно всичко, че имах невероятно голямо желание за тренировки, така струва ми се, че там свалях много по-бързо “така си мисля де...” та , ако ти е възможно ходи по-добре в зала!

Успех с дневника, в момента съм на вълна отслабване “и яз като теб” , надявам се, че ще можем да обменяме информация ;)

Здравей малко не ловко е да кажа, но братле аз съм от село 14 км е града от нас а и аз съм на даскало от 13:00 след обед до 6:30 за това иначе много искам да ходя да тренирам в фитнеса там в града имам 1 ви братовчед той ме откара един път на фитнес беше уникално.Имам един въпрос там във фитнеса от първо инструктура ти казва какво да правиш аз като отида може да си тренирам моя та програма или той ще ми състави по добра?

Atanasov

31.01.15
09:57

Защо пък го карате детето на 12 години да посещава фитнес? Нека да се запише на някакъв спорт, например: плуване, волейбол, баскетбол или бокс, и след даскало да си тренира със съучениците. ;)

31.01.15
10:06

казано от Ивайло Маринов на 31.01.15, 09:20:

Внимавай със свалянето на килограми. Много е опасно на тази възраст.
Препоръчвам ти да ходиш на фитнес и след тренираната мускулна група да отделяш по-голямо време на подскоци с въже или на пътеката най-малко 20 мин . Не е задължително само да бягаш, ходенето и разходките също са толкова благоприятни.

Привет и на теб относно бягането аз съм със заседнал живот от много години (от когато ми зеха компа на 6 години бях с тоя цс исками се да не го бяха зели),и така затова като бягам много бързо се изморявам за това и 45 секунди джогинга го прекарвам на ходене,защото много бързо се изморявам.Относно фитнеса исками се много, но е далече а и аз сам от село. Днес ще говоря с баща ми или дядо по-добре с дядо той повече ми уидисва :Д.

31.01.15
10:10

казано от Атанасов на 31.01.15, 09:57:

Защо пък го карате детето на 12 години да посещава фитнес? Нека да се запише на някакъв спорт, например: плуване, волейбол, баскетбол или бокс, и след даскало да си тренира със съучениците. ;)

Мерси за поткрепата батко (тъй като си по голям),но аз тренирам свободна борба,но тъй като тренера беше кунтузен със счупени ребра ли беше там дзз и даде почивка към месец и половина и сега на 2 февруари пак почваме :),но все пак мерси че каза :) :).

Мнението беше редактирано от Wrestlercho Perfect на 31.01.15 10:13.

31.01.15
10:20

Здравейте пак съм аз имам един въпрос ако ходя на фитнес 3 пъти в седмицата достатачни ли ми са ?

01.02.15
21:18

Днес 1.2.2015г. Неделя ТИП:Лека тренировка.           
1-ва тренировка
Днес сме неделя тренирам за крака и седалище.
1.Крака:Летерален отскок над конус:5х10,5х10
2.Седалище:Клекове със собствено тегло:1 серия 6х5.

Хранене:
Сутрин 1 ябълка
Обед 1 палачинка със банан.
Вечеря 204 грама пилешка пържола  със 2 печени картофа (и една филия хляб).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1