Казеин на ПИКО

15.04.10
21:45

Здравейте. Наскоро си взех калциев казеинат на пик ко. Току що го пробвах с мляко в шейкъра и малко нескуик за вкус. Стана е*ати реакцията. Вместо да се разтвори се образуваха едни големи парчета твърда материя, подобна на тесто с доста неприятен вкус. Защо така се получава? Бати гадното. Добре, че взех само половин кило за проба, а не се набутах повече.

И аз съм пил такъв,правех си с обикновено сокче и гледах да го разбивам колкото се може по-леко,защото ставаше сериозна пяна,която после ядях с лъжица,по принцип с плодовия сок на вкус не беше гадно,но с тази пяна не е много удобно за пиене,и доста бързо се згъстяваше :) имам чувство,че ако го оставех за 5 минути,щеше да стане на жиле :) за тази цена повече не може да се очаква :)

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 15.04.10 22:05.

KY

16.04.10
00:30

Това е нормално за казеина да набъбва. По-скоро няма да е нормално ако се разтваря добре. Защо казеина е бавен протеин? Защо от него се прави сирене, а не от суроватката? Такива въпроси задавате ли си понякога?

Малко знания за Природата на казеина биха били от полза. Напълно нормално е за него да набъбва, да се сгъстява и да се разтваря трудно. Всеки казеин би трябвало да има такова “неприлично поведение”, не само този на P.I.C. Co. За мен решението е комбинация от овкусител (кисело мляко), малко повече вода и миксер (блендер).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.04.10 05:51.

02.02.15
09:36

Пиша ви от Бургас.При нас също има такъв склад ,та реших да си взема въпросния протеин Whey Protein 80%.
Взех си 500гр.тогава цената беше 21лв.Тъй като не съм наивник реших да направя изследване в комисията по храните до стоматологията да проверя дали това 80% отговаря на истината.Трябваше да дам 12лв по спомен ви казвам такса за лабораторен анализ.По изисквания лаборантката ми каза да оставя 100гр. за анализ  и да отида след 2 дни за резултатите.
Отивам след 2 дни и какво да гледам 58% чист протеин от уж обявения 80% на опаковката.като остатъка от 22% е царевично нишесте  и некви други примеси.

Не се лъжете по тази ФИРМА П.И.К.О

Глутамин не съм пробвал ,както и креатин монохидрат!
Нямам и такова намерение!
Към начинаещи и напреднали спортисти ще ги помоля да не повтарят моята грешка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1