12.10.05
15:05
Казаха ми че в тази борса продуктите са доста по евтини! Някои ако знае каде се намира тази борса за хранителни добавки да ми даде адрес.
Според мен не би трябвало...тва да не са ти използвани учебници, че да са по-евтини :)
12.10.05
22:01
Тва най вероятно става въпрос за фирма PICO там продават всякакви неща внасят около 500 продукта в тва число протеини креатин л карнитин. Протеините им се използва като добка за хранително вкусовата промишленост и не са овкусени. Аз съм си вземал няколко пъти от там. Но не всички стават за пиене някой са прости отвратителни. Най добри за прием според мен са сурватъчния който е от козе мляко май о 60% протейн и 40% лактоза така че ще се качи доста мазно от него освен ако не си много слаб. Другият им е млечен казеинат той бива калциев и натриев и са около 85 % 90 % протеиново съдържание. Натриевият много трудно се разтваря става на бучки и ако не го изпиеш веднага става като лепило. Калциевият е по добър може би най добрият който предлагат разтваря се добре на вкус е почти безвкусен. Но и тия от Пико като всяка фирма в БГ се осраха щото на дребно продават на по високи цени отколкото на едро и доста дигнаха цените. Разфасовките на продуктите са в торби от по 20 и 50 кг и там яко се пазари с цели тирове главно фирми така че не им се занимава много като ходиш да си зимаш по 5-6 кг направи ти ръгат от торбите в склада едни кухи парчета дето ми викаха що си давате парите за тез лайна :lol: даже първият път ми сипаха 2 кг повече абе въобще не им се занимава. Има и много видове соев. Та последно цените доста ги качиха и бяха тоя сурватъчния беше около 18 лв за кг Казеинита около 22 лв за кг а преди си бяха бая по евтини Най хубавият соев е около 10 лв за кг той е около 95 %. Креатина май е Китайски и ми се струва доста некачествен 18 лв за кг беше последно Л карнитин не съм земал беше бая скъп около 50 лв за литър
И така начи тия има май два склада в София и тоя в който аз ходех беше май в Красно Село ли беше Красна Поляна ли абе се ги бъркам. Намира се точно до ТЕЦ Земляне май и е на доста забито място трябва да отидеше с някой дето е ходил щот иначе трудно ще го намериш. Май беше Красно село :D
[quote author=“rhcp”]Тва най вероятно става въпрос за фирма PICO там продават всякакви неща внасят около 500 продукта в тва число протеини креатин л карнитин. Протеините им се използва като добка за хранително вкусовата промишленост и не са овкусени. Аз съм си вземал няколко пъти от там. Но не всички стават за пиене някой са прости отвратителни. Най добри за прием според мен са сурватъчния който е от козе мляко май о 60% протейн и 40% лактоза така че ще се качи доста мазно от него освен ако не си много слаб. Другият им е млечен казеинат той бива калциев и натриев и са около 85 % 90 % протеиново съдържание. Натриевият много трудно се разтваря става на бучки и ако не го изпиеш веднага става като лепило. Калциевият е по добър може би най добрият който предлагат разтваря се добре на вкус е почти безвкусен. Но и тия от Пико като всяка фирма в БГ се осраха щото на дребно продават на по високи цени отколкото на едро и доста дигнаха цените. Разфасовките на продуктите са в торби от по 20 и 50 кг и там яко се пазари с цели тирове главно фирми така че не им се занимава много като ходиш да си зимаш по 5-6 кг направи ти ръгат от торбите в склада едни кухи парчета дето ми викаха що си давате парите за тез лайна :lol: даже първият път ми сипаха 2 кг повече абе въобще не им се занимава. Има и много видове соев. Та последно цените доста ги качиха и бяха тоя сурватъчния беше около 18 лв за кг Казеинита около 22 лв за кг а преди си бяха бая по евтини Най хубавият соев е около 10 лв за кг той е около 95 %. Креатина май е Китайски и ми се струва доста некачествен 18 лв за кг беше последно Л карнитин не съм земал беше бая скъп около 50 лв за литър
И така начи тия има май два склада в София и тоя в който аз ходех беше май в Красно Село ли беше Красна Поляна ли абе се ги бъркам. Намира се точно до ТЕЦ Земляне май и е на доста забито място трябва да отидеше с някой дето е ходил щот иначе трудно ще го намериш. Май беше Красно село :D
Нямах впредвит този склад. В този за които аз говоря е първата спирка на продуктите след внасянето им в Българиа. И са си в съштите кутий и със същите имена самоче по евтини !!! И другите магазини зареждат от там :D
14.10.05
00:30
е за тва не знам много ме съмнява да има такова нещо щото като погледнеш реално те фирмите са 2-3 и всяка си е хванала по един продукт Musashi, Optimum, Univerasal ...и си внясят само за тях директно.
14.10.05
00:48
[quote author=“rhcp”]е за тва не знам много ме съмнява да има такова нещо щото като погледнеш реално те фирмите са 2-3 и всяка си е хванала по един продукт Musashi, Optimum, Univerasal ...и си внясят само за тях директно.
Абре момче кои са тея фирми и незнаех че Musashi, Optimum i Universal са “1 продукт”?
А иначе вносителите незнам колко са, но ме съмнява да продават на дребно!
14.10.05
03:59
[quote author=“Sportex”][quote author=“rhcp”]е за тва не знам много ме съмнява да има такова нещо щото като погледнеш реално те фирмите са 2-3 и всяка си е хванала по един продукт Musashi, Optimum, Univerasal ...и си внясят само за тях директно.
Абре момче кои са тея фирми и незнаех че Musashi, Optimum i Universal са “1 продукт”?
А иначе вносителите незнам колко са, но ме съмнява да продават на дребно!
Абе нямам предвид че е 1 фирмата дето ги внася а че си има фирми който си внасят определени марки продукти и много ме съмнява да си докарват тия фирми продуктите в някакъв склад и оттам да си ги разпределят.
Аз сам сигурен, че има такава борсичка. 1 прост пример: В моя град има малак магазин за хранителни добавки. Собственикът му сяка седмица ходи да зарежда от София. Цените в магазина не са по високи от тези в магазините в София (поне в тези които сам ходил аз) , а и със сигурност не продава на загуба !!! А най-лошото е, че не споделя от каде зарежда :(
02.02.15
10:03
В интернет намерих едно момче ,което се занимава с бодибилдинг от гр.Пловдив.Та това момче беше публикувало обява в нета ,че продава въпросен протеин купен от Гърция. Продаваше го на 16лв.килограма.Попитах го лабораторен анализ направил ли е за да го продава в нета ,а той ми отговори ,,че смятал в най-скоро време да направи ,защото дефакто не знае какво предлага на хората ,а действително ми каза ,че имало интерес за този Протеин Whey Pro 80%.от клиенти.След 7 дена му звъня и какво ми съобщава...
Майна свалям протеина от сайта защото не отговаря на истината.Питам го какво стана ,колко процента ти показа на анализа-каза ми ,че е под 60% !!!!!!!!!!!!!!!
Още едно доказателство направо от Гърция!!!!
Чел съм сертификата на фирма Пико и пише ,че е 80% наистина,но сертификатите нали знаете как се издават под масата.За 10 000хил.лв. под масата ще напишат на сертификата ,че протеина е 100%.