Чух че някаде в София има борса за харанителни добавки !!!

Темата е заключена.

12.10.05
15:05

Казаха ми че в тази борса продуктите са доста по евтини!  Някои ако знае каде се намира тази борса за хранителни добавки да ми даде адрес.

12.10.05
16:05

това игурно ли е? и аз бих искал да знам

12.10.05
18:46

Според мен не би трябвало...тва да не са ти използвани учебници, че да са по-евтини :)

RH

12.10.05
22:01

Тва най вероятно става въпрос за фирма PICO там продават всякакви неща внасят около 500 продукта в тва число протеини креатин л карнитин. Протеините им се използва като добка за хранително вкусовата промишленост и не са овкусени. Аз съм си вземал няколко пъти от там. Но не всички стават за пиене някой са прости отвратителни. Най добри за прием според мен са сурватъчния който е от козе мляко май о 60% протейн и 40% лактоза така че ще се качи доста мазно от него освен ако не си много слаб. Другият им е млечен казеинат той бива калциев и натриев и са около 85 % 90 % протеиново съдържание. Натриевият много трудно се разтваря става на бучки и ако не го изпиеш веднага става като лепило. Калциевият е по добър може би най добрият който предлагат разтваря се добре на вкус е почти безвкусен. Но и тия от Пико като всяка фирма в БГ се осраха щото на дребно продават на по високи цени отколкото на едро и доста дигнаха цените. Разфасовките на продуктите са в торби от по 20 и 50 кг и там яко се пазари с цели тирове главно фирми така че не им се занимава много като ходиш да си зимаш по 5-6 кг направи ти ръгат от торбите в склада едни кухи парчета дето ми викаха що си давате парите за тез лайна  :lol: даже първият път ми сипаха 2 кг повече абе въобще не им се занимава. Има и много видове соев. Та последно цените доста ги качиха и бяха тоя сурватъчния беше около 18 лв за кг Казеинита около 22 лв за кг а преди си бяха бая по евтини Най хубавият соев е около 10 лв за кг той е около 95 %. Креатина май е Китайски и ми се струва доста некачествен 18 лв за кг беше последно Л карнитин не съм земал беше бая скъп около 50 лв за литър
И така начи тия има май два склада в София и тоя в който аз ходех беше май в Красно Село ли беше Красна Поляна ли абе се ги бъркам. Намира се точно до ТЕЦ Земляне май и е на доста забито място трябва да отидеше с някой дето е ходил щот иначе трудно ще го намериш. Май беше Красно село :D

13.10.05
23:40

[quote author=“rhcp”]Тва най вероятно става въпрос за фирма PICO там продават всякакви неща внасят около 500 продукта в тва число протеини креатин л карнитин. Протеините им се използва като добка за хранително вкусовата промишленост и не са овкусени. Аз съм си вземал няколко пъти от там. Но не всички стават за пиене някой са прости отвратителни. Най добри за прием според мен са сурватъчния който е от козе мляко май о 60% протейн и 40% лактоза така че ще се качи доста мазно от него освен ако не си много слаб. Другият им е млечен казеинат той бива калциев и натриев и са около 85 % 90 % протеиново съдържание. Натриевият много трудно се разтваря става на бучки и ако не го изпиеш веднага става като лепило. Калциевият е по добър може би най добрият който предлагат разтваря се добре на вкус е почти безвкусен. Но и тия от Пико като всяка фирма в БГ се осраха щото на дребно продават на по високи цени отколкото на едро и доста дигнаха цените. Разфасовките на продуктите са в торби от по 20 и 50 кг и там яко се пазари с цели тирове главно фирми така че не им се занимава много като ходиш да си зимаш по 5-6 кг направи ти ръгат от торбите в склада едни кухи парчета дето ми викаха що си давате парите за тез лайна  :lol: даже първият път ми сипаха 2 кг повече абе въобще не им се занимава. Има и много видове соев. Та последно цените доста ги качиха и бяха тоя сурватъчния беше около 18 лв за кг Казеинита около 22 лв за кг а преди си бяха бая по евтини Най хубавият соев е около 10 лв за кг той е около 95 %. Креатина май е Китайски и ми се струва доста некачествен 18 лв за кг беше последно Л карнитин не съм земал беше бая скъп около 50 лв за литър
И така начи тия има май два склада в София и тоя в който аз ходех беше май в Красно Село ли беше Красна Поляна ли абе се ги бъркам. Намира се точно до ТЕЦ Земляне май и е на доста забито място трябва да отидеше с някой дето е ходил щот иначе трудно ще го намериш. Май беше Красно село :D

Нямах впредвит този склад. В този за които аз говоря е първата спирка на продуктите след внасянето им в Българиа. И са си в съштите кутий и със същите имена самоче по евтини !!! И другите магазини зареждат от там  :D

RH

14.10.05
00:30

е за тва не знам много ме съмнява да има такова нещо щото като погледнеш реално те фирмите са 2-3 и всяка си е хванала по един продукт Musashi, Optimum, Univerasal ...и си внясят само за тях директно.

SP

14.10.05
00:48

[quote author=“rhcp”]е за тва не знам много ме съмнява да има такова нещо щото като погледнеш реално те фирмите са 2-3 и всяка си е хванала по един продукт Musashi, Optimum, Univerasal ...и си внясят само за тях директно.

Абре момче кои са тея фирми и незнаех че Musashi, Optimum i Universal са “1 продукт”?
А иначе вносителите незнам колко са, но ме съмнява да продават на дребно!

RH

14.10.05
03:59

[quote author=“Sportex”][quote author=“rhcp”]е за тва не знам много ме съмнява да има такова нещо щото като погледнеш реално те фирмите са 2-3 и всяка си е хванала по един продукт Musashi, Optimum, Univerasal ...и си внясят само за тях директно.

Абре момче кои са тея фирми и незнаех че Musashi, Optimum i Universal са “1 продукт”?
А иначе вносителите незнам колко са, но ме съмнява да продават на дребно!

Абе нямам предвид че е 1 фирмата дето ги внася а че си има фирми който си внасят определени марки продукти и много ме съмнява да си докарват тия фирми продуктите в някакъв склад и оттам да си ги разпределят.

15.10.05
13:04

Аз сам сигурен, че има такава борсичка. 1 прост пример: В моя град има малак магазин за хранителни добавки. Собственикът му сяка седмица ходи да зарежда от София. Цените в магазина не са по високи от тези в магазините в София (поне в тези които сам ходил аз) , а и със сигурност не продава на загуба !!! А най-лошото е, че не споделя от каде зарежда  :(

02.02.15
10:03

В интернет намерих едно момче ,което се занимава с бодибилдинг от гр.Пловдив.Та това момче беше публикувало обява в нета ,че продава въпросен протеин купен от Гърция. Продаваше го на 16лв.килограма.Попитах го лабораторен анализ направил ли е за да го продава в нета ,а той ми отговори ,,че смятал в най-скоро време да направи ,защото дефакто не знае какво предлага на хората ,а действително ми каза ,че имало интерес за този Протеин Whey Pro 80%.от клиенти.След 7 дена му звъня и какво ми съобщава...
Майна свалям протеина от сайта защото не отговаря на истината.Питам го какво стана ,колко процента ти показа на анализа-каза ми ,че е под 60%  !!!!!!!!!!!!!!!

Още едно доказателство направо от Гърция!!!!
Чел съм сертификата на фирма Пико и пише ,че е 80% наистина,но сертификатите нали знаете как се издават под масата.За 10 000хил.лв.  под масата ще напишат на сертификата ,че протеина е 100%.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1