Прием на трибестан?

HS

21.02.05
19:48

Първо да кажа,че се извинявам ако това го пише някъде във форума,но всички пост-ове за трибестан,които аз намерих,гласят:”Има ли ефект?”,”Ше стана ли 100 кила от тва” и т.н.М
Мене ме интересуват други неща:
1.По колко се пие на ден?В дни с тренировка и без.
2.Един приятел тенисист го пиеше на цикли,за фитнеса пак ли е така и ако да - кажете нещо повече как се правят.
3.На коя фирма има смисъл да се купува(понеже някои фирми имат навик да слагат космически цени,а всъщност като качество не са нещо повече).Лични впечатления,препоръки и т.н.

22.02.05
18:58

ми последният път като гледах фитнес мания недик май каза че се пада по таблетка на 10кг тегло и опаковката струва 30лв
Моля пишете на кирилица. Превеждам мнението ви, но да не се повтаря!
Mr_Muskul

HE

23.02.05
09:59

Една таблетка на Соффарма е 250 мг. хубаво е да взимаш 4-5 таблетки дневно -> след хранене. Аз лично си взимам на Соффарма и съм доволен - цената е 29.50 лв. А що се отнася до лични впечатления покачих малко сила на някой упражнения и според кантара съм качил около 2 кг. Все пак недей да очакваш чудеса - това е билка.

23.02.05
11:29

На Софарма е твърде скъп трибестана и бих ви препоръчал на Джей Ка да си вземете.
по-здрави

HS

23.02.05
15:23

emil_mlo а той каква цена е и в каква рарфасовка са таблетките??а също така и в една кутиика колко броя таблетки има за дадената цена
мерси предварително!

TH

23.02.05
15:34

Ми требистан тука гледах на Соффарма маи беше ще ви излъжа 1 кутия 60 хапа=26.70 една паблетка 10хапа=4лв.За прием незнам  :oops: надявам се да пише  :roll: .

HE

23.02.05
16:41

[quote author=“Three`Six`Gang”]За прием незнам  :oops: надявам се да пише  :roll: .

Това което пише на листчето в кутията - една таблетка по време на ядене - три пъти дневно в продължение на 90 дни.

FI

23.02.05
20:21

[quote author=“head_hunter”][quote author=“Three`Six`Gang”]За прием незнам  :oops: надявам се да пише  :roll: .

Това което пише на листчето в кутията - една таблетка по време на ядене - три пъти дневно в продължение на 90 дни.

не е ли много 3-пъти на ден за 3 месеца..????  :oops:

TH

23.02.05
21:04

head_hunter ти как го пиеш.Кажи и някои др схема или както се нарича за прием.И ако някои др сащо знае моля да напише. :?:

23.02.05
23:20

[quote author=“emil_mlo”]На Софарма е твърде скъп трибестана и бих ви препоръчал на Джей Ка да си вземете.
по-здрави

В аптеките продават ли го този на Джей Ка?

EX

24.02.05
00:11

значи аз взимах требестан на софарма по 250мг хапа по 4 на ден разделен на 2 дози сутрин като стана и вечер 30мин некаде преди лягане.

П.С. Качих 10кг сила в лежанката  :shock:

HE

24.02.05
09:06

[quote author=“Three`Six`Gang”]head_hunter ти как го пиеш.Кажи и някои др схема или както се нарича за прием.И ако някои др сащо знае моля да напише. :?:

Аз лично схема не съм правил с него. Пия го по следния начин сутрин след закуска, след като съм обядвал, след като съм вечерял и преди лягане.

[quote author=“FiTNeS_MaNqK”]не е ли много 3-пъти на ден за 3 месеца..????  :oops:

Като всяка друга билка - колкото по-дълго я пиеш ефекта съответно е по-добър.

[quote author=“hubstar”]В аптеките продават ли го този на Джей Ка?

На Джей Ка трибестана не съм го срещал до момента в аптеките.

24.02.05
18:15

[quote author=“head_hunter”][quote author=“FiTNeS_MaNqK”]не е ли много 3-пъти на ден за 3 месеца..????  :oops:

Като всяка друга билка - колкото по-дълго я пиеш ефекта съответно е по-добър.

Аз си мислех че през 8 седмици се правят 2 почивка :roll:

24.02.05
18:18

[quote author=“emil_mlo”]На Софарма е твърде скъп трибестана и бих ви препоръчал на Джей Ка да си вземете.
по-здрави

Каква е разликата в качеството? Ясно ми е че обикновенно по скапото е по качествено, но понякога разликата в качествето е незначителна а в цената голяма  :twisted:

24.02.05
19:50

[quote author=“hsvilenov”]emil_mlo а той каква цена е и в каква рарфасовка са таблетките??а също така и в една кутиика колко броя таблетки има за дадената цена
мерси предварително!

на Джей Ка цената е същата само че капсулите на са по 250мг, а по 500. С други думи - два пъти по-евтин е от този на Софарма :D

TH

24.02.05
20:02

Е решихме че на Джей Ка е по удачният вариант ся остаа да кажите и от каде да си го купим.(доколкото не ме лъже паметта някои написа че го няма в аптеките). :wink:

24.02.05
23:54

А така я кажете къде го продават, само да не е някой магазин дето само в софия го има.

13.03.05
12:52

а преди храна ли се взима преди или след тренировка ,в нетренировъчните дни как се взима ? някой може ли да каже

02.02.15
21:21

Здравейте, аз също тренирам. Но исках да попитам дали някой е ползвал трибестан поради причини понижено либидо. Защото при мене се проявява от време на време при голям стрес покрай работа и недоспиване. И тогава го пия, но не съм сигурен по колко таблетки да приемам на ден? Знам че за да има ефект, трябва приема да продължи поне 3 месеца. Тъй като не съм болен, а просто във момента ситуацията се дължи на стрес. Благодаря предварително. :)

02.02.15
23:04

Доста стара тема, но като цяло - взимай нещо, за да намалиш стреса /и не е задължително да е добавка - медитация например/, след като той е причинителят.

04.02.15
19:29

В твоя случай за борба със стреса maca,eleuthero,ashwagandha и/или rhodiola :)

05.02.15
22:31

Благодяря, преполагам билки са това. Ще ги проверя и ще си взема нещо. Наистина ми трябва най-вече нещо за смъкване на стреса. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1