помощ ,ментета!!!

Темата е заключена.

26.12.05
21:19

намерих си станзонол но не мисля че има такива расфасовки
100бр-10мг  във едно пликче са със бандерол
и пише със големи букви станзонол
има ли такива опаковки ?
пълно е с ментаци откъде мога да си купя нещо
качествено ?и откъде да не си и помислям да си
вземам?

26.12.05
21:34

Станабола е точно  в такава разфасовка,особено важно е обаче таблетките да не се разпрашават лесно и да няма много натрошени в плика,също така в плика трябва да има хартиено пликче за обиране на влагата с щампата на бритиш драгон

30.12.05
23:19

[quote author=“lukabrazy”]Станабола е точно  в такава разфасовка,особено важно е обаче таблетките да не се разпрашават лесно и да няма много натрошени в плика,също така в плика трябва да има хартиено пликче за обиране на влагата с щампата на бритиш драгон

Да но ако си го поръчам по интернет ще ми го пратят
със наложен платеж и го земам във кашон
първо трябва да го платя после отварям
някои поръчвал ли е така  :?:
може ли да се има доверие на интернет доставчиците :?:
кои са наи надеждни :?:

31.12.05
00:10

не мога да ти препоръчам нет доставчик ,но поне ако поръчваш от някаде гледай несъществуващи опаковки да не фигурират в листите им, виж www.britishdragon.com там можеш да се ориентираш в какви разфасовки и с каква визия са продуктите.

31.12.05
00:29

Не правете реклами на сайтове тука че ще има наказания !!!

31.12.05
00:47

Мерси много за съвета как досега не се сетих :oops:
там откъдето мислех че е точна работата огледах добре снимките
и открих поне 5 разлики  :shock:

31.12.05
11:11

Не правете реклами на сайтове тука че ще има наказания !!!

точно реклама не искам да правя на никого,сайта който съм дал на момчето е офицялния на фирмата и не е търговски ,така че не виждам  каде е проблема

31.12.05
14:35

[quote author=“lukabrazy”]Не правете реклами на сайтове тука че ще има наказания !!!

точно реклама не искам да правя на никого,сайта който съм дал на момчето е офицялния на фирмата и не е търговски ,така че не виждам  каде е проблема

Предупреждавам само не те визирам, защото видях че натам се насочва темата  :wink:
DJgorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1