07.07.04
16:35
za oformqne na gardite….sila imam ama ne sa mi oformeni taka kakto iskam…....toest silno o4artani :D
Az sam 85 kg i pravq serii 4x9 povtoreniq s 90kg….sigurno trqbva da stana 75 kg i da vdigam tolko za da sa mi dobre ochartani :roll:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:53.
07.07.04
16:48
Не знам какво общо има силата с масата и формата на гърдите обаче.
3 min някаде .....сигурно е доста.....аз си знам ,че не съм работил за релеф до сега това ми е ясно,обаче съм решил да правя релеф и ви питам ,ако имате опит да споделите.
Ако искаш да оформиш гьрдите прави флайсове от всякакьв лег.Вкарай в тренировката и пек-дек ако имаш в залата и крусовьр.3мин са прекалено голяма почивка.Направи я 1-1,5мин
Миле не щади момчето :)))
Оформящи или базови аз съм на мнението, че значението не е толкова голямо, идеята е интензивна тренировка в суперсерии с почивки 30-60 секунди, това наистина ще ти помогне да натовариш мускула на макс и да изчистиш мазното, прави яко аеробика и релефа ще е на лице.
Да не почнеш от утре по тази система :) направи го по-плавно...
Е,Gotcha,много си безмилостен :D Не знам от кога тренира момчето,но ако е отскоро не намираш ли че трудно би могьл да се справи сьс суперсериите :!: Иначе за останалото си супер прав.Лично аз повече от30-45 сек не правя почивки :lol: