Хора кажете плс....

29.12.05
20:08

Кой е пил Креатин на Нутрим и дали има ефект от него плссс. Че за парите си е добре  :lol:

29.12.05
20:27

тука нема за парите си е добре требва за тия пари най-доброто(не казвам че тоя е лош) за това предлагам на оптимум да си земеш парите са такива  :twisted:

29.12.05
20:48

Каат че е не е лош ма аз не бих си зел него.
1 Приятл има от него и като го остави да престои част от креатина в оригиналната опаковка след 1 2 месеца пожълтя.
Аз в нас имам креатин на АББ и нема такова нещо

NE

29.12.05
21:21

Аз съм пил на Нутрим, бях доволен, но от личен опит не мога да го сравня с нищо друго.Качих най-вече сила от него !

EA

29.12.05
21:48

по хубо си земи разбира се на OPTIUM -  аз го почнах преди 2 седмици и добре ми влияе :) а и парите на нутрим и на оптиум са почти еднакви - 20 лв за 150 гр...

29.12.05
23:26

20lv=200gr. BILLA :lol:  a хора може ли да се разтваря в чаша с вода и захар???  :?:  :?:  :?:

Доста е добър на Нутрим.

31.12.05
09:31

a може ли да се разтваря директрно във вода с глюкоза ??? :roll:

EN

31.12.05
10:31

Опитай и ще разбереш,на едни им деиства едно,на други друго,и като упражнение и като хранителни добавки!

[quote author=“Dj_TEO”]a може ли да се разтваря директрно във вода с глюкоза ??? :roll:

Може, обаче все едно гълташ пясък.

31.12.05
13:21

е няма значение интересуваше ме да  не му се изгуби ефекта :) за прув пут зимам креатин и не см мн на ясно .
Сега го пия с една супена лужица глюкоза и компот и не е зле на вкус :)  :D :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1