Най-добрата комбинация за изгаряне

QK

31.12.05
16:19

Значи интересува ме да ми кажат тези които разбират от това не такива с по 2г. стаж,може и състезатели,интересува ме коя е най-добрата комбинация от препарати за изгаряне на мазнини.Имайте предвид че става въпрос за баща ми(той е на 42г.) и да са силни в границата на нормалното,абе страх ме е да не му стане нещо,щото де да знам на тия години,я сърце го ударило от тва я нещо друго.Парите в случая нямат значение,може да е скъпо,но да е ефективно,кажете в имена,кой бърнер,кой еди какво си,само българските фирми не ми ги препоръчвайте щото няма смисъл.Някаква комбинация от яки добавки+добра диета и всичко е на 6.

X_

31.12.05
16:46

qk_bik
добре е първо баща ти да си направи един профилактичен преглед,сърцето е най-важно.Не мисля,че 42г. са много,имам един добър приятел,който преди дни навърши 52 и вчера тичахме 45мин. заедно.
Нека започне с диета на първо време и вработващи тренировки/за начинаещи/,фитнес 2-3 пъти седмично в почивните дни 2 пъти аеробика по самочувствие/тичане,колело,плуване/.Не е необходимо да стига до изтощение.След 2 месеца диета и фитнес може да си вземе и Л-карнитин.Мисля ,че няма нужда да се тъпче с други фетбърнари,фетстопери и т.н.
При наличие на желание и воля след половин година ще е нов човек
:D

DI

31.12.05
16:51

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3274
Ако смяташ да му правиш преглед

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1