26.12.14
20:03
Някой използвал ли го е този протеин ? Треньорът ми даде да пия този протеин, но никъде не намирам мнения за него. Аз съм активно трениращ състезател по лека атлетика и целта, поради която пия протеин, е възстановяване, а не качване на килограми. Дневната доза е 2 по 125 гр. който, мисля че ми е много, за това ще има ли файда ако го пия 2 по 75 грама ? Ще се комбинира с SCITEC Creatine 100% Pure и OPTIMUM NUTRITION Superior Amino 2222 / 320 Tabs. ?
27.12.14
02:03
Какво означава треньора ми го даде? Подари ти го или ти каза да си го купиш?
Възстановяване... Ако се храниш правилно нямаш нужда от такива заместители на храна. Ако си мислиш, че подобен продукт може да те възстанови по-бързо и по-добре се лъжеш.
В продукта има креатин, не пий допълнително. И защо си си купил на scitec? Следващия път си купи микронизиран монохидрат германски, т.е. да пише, че е CREAPURE.
27.12.14
08:25
Това не е протеин, продуктът е типичен гейнър.
По етикет изглежда добре - има добавени интересни екстри (креатин, бета аланин, НМВ и МСТ), но те имат значение само при прием на пълната препоръчителна дневна доза. Нямам никаква информация за марката и честно казано трудно бих се доверил и разчитал на качеството й.
27.12.14
14:36
казано от Антон Батбаянов на 27.12.14, 02:03:
Възстановяване... Ако се храниш правилно нямаш нужда от такива заместители на храна. Ако си мислиш, че подобен продукт може да те възстанови по-бързо и по-добре се лъжеш.
В продукта има креатин, не пий допълнително. И защо си си купил на scitec? Следващия път си купи микронизиран монохидрат германски, т.е. да пише, че е CREAPURE.
Какво значение има дали ми го е подарил или ми е казал да го купя ? При 5 дена двуразови тренировки в седмицата, мисля че имам нужда от възстановяване. Относно креатина четох , че не е бил лош.
27.12.14
14:39
казано от Ivan Petkov на 27.12.14, 14:36:
При 5 дена двуразови тренировки в седмицата, мисля че имам нужда от възстановяване.
Ако разчиташ на гейнър да подобри възстановяването, значи има нещо много централно сбъркано в режима ти като цяло.
27.12.14
15:36
казано от Ivan Petkov на 27.12.14, 14:36:
казано от Антон Батбаянов на 27.12.14, 02:03:
Какво значение има дали ми го е подарил или ми е казал да го купя ? При 5 дена двуразови тренировки в седмицата, мисля че имам нужда от възстановяване. Относно креатина четох , че не е бил лош.
Има, що да няма. Аз като като дете и юноша 7-8 години също съм тренирал двуразово при това втората тренировка почваше към 2-3 часа следобяд на най-голямото слънце и не съм ползвал подобни неща, а бях във страхотна форма. Естествено, че ти трябва възстановяване, но защо смяташ, че някакъв подобен продукт ще те възстанови по-добре от истинска храна?
27.12.14
16:00
Протеина ми е да си поддържам килограмите, аз свалям много бързо и само с добра храна не ми се получава ... За 1 път ще пия гейнър. Какъв протеин да взема, чието действие да ми помага във възстановяването и ако може и да ми качи малко силата ?
Мнението беше редактирано от Ivan Petkov на 27.12.14 16:12.
27.12.14
17:33
С калории от храна не става ли?
29.12.14
19:05
за първи път виждам този продукт, но не изглежда лошо. Според мен всеки един протеин в комбинация с креатин ще ти свърши работа. А щом имаш треньор и той ти е дал пиеш това си го пий, понеже той има най-добри наблюдения върху теб. Не си сверявай часовника във форума с хора, които си нямат и на идея с какво се занимаваш, защото само ще се объркаш.
30.12.14
22:00
казано от Николай Арабаджиев на 29.12.14, 19:05:
за първи път виждам този продукт, но не изглежда лошо. Според мен всеки един протеин в комбинация с креатин ще ти свърши работа. А щом имаш треньор и той ти е дал пиеш това си го пий, понеже той има най-добри наблюдения върху теб. Не си сверявай часовника във форума с хора, които си нямат и на идея с какво се занимаваш, защото само ще се объркаш.
Това е хубаво мнение ! Въпроса ми е щом основната ми цел е възстановяване към кой вид протеин трябва да се насоча ?
казано от Ivan Petkov на 30.12.14, 22:00:
казано от Николай Арабаджиев на 29.12.14, 19:05:
Това е хубаво мнение ! Въпроса ми е щом основната ми цел е възстановяване към кой вид протеин трябва да се насоча ?
месния ;)
Мразя да се повтарям,но като се колебаете се насочете към някои по-доказани и изпитани марки,има толкова много мнения от потребители в този форум,че избора не е толкова труден.
06.02.15
17:24
Оказа се, че протеинчето е добро. Пих 2/3 от препоръчаната доза в комбинацията с креатина и вдигнах 3 кг за 15 дена ( въпреки че не беше това целта .. )