05.02.15
09:12
Здравейте! Момиче съм на 22г. По принцип тренирам във фитнес, но от един месец съм преустановила тренировките си. От няколко дни чувствам напрежение в мускулите на бедрата, но не постоянно. Чувството е като изтръпналост, мравучкане, много леко бодене. Също така мускулите ги чувствам по-твърди от обичайното.
1.Възможно ли е това напрежение да се дължи на факта, че съм спряла натоварването на мускулите?
2.Mоже ли проблемът да е на нервна основа, тъй като в последно време ми се насъбра много напрежение?
3. По време на тренировки приемах l carnitine shot zero на myprotein по 3,9мг и фет бърнер Natrol Tropical Thin по 2 капсули на ден. Възможно ли е от тези добавки да ми е станало нещо?
Благодаря ви предварително!
Темата беше редактирана от Mech Bub на 08.02.15 21:51.
08.02.15
20:20
казано от Mech Bub на 05.02.15, 09:12:
Здравейте! Момиче съм на 22г. По принцип тренирам във фитнес, но от един месец съм преустановила тренировките си. От няколко дни чувтвам напрежение в мускулите на бедрата, но не постоянно. Чувството е като изтръпналост, мравучкане, много леко бодене. Също така мускулите ги чувтвам по-твърди от обичайното.
1.Възможно ли е това напрежение да се дължи на факта, че съм спряла натоварването на мускулите?
2.Mоже ли проблемът да е на нервна основа, тъй като в последно време ми се насъбра много напрежение?
3. По време на тренировки приемах l carnitine shot zero на myprotein по 3,9мг и фет бърнер Natrol Tropical Thin по 2 капсули на ден. Възможно ли е от тези добавки да ми е станало нещо?
Благодаря ви предварително!
Вани на краката с английска сол .
Магнезият премахва всякакви мускулни спазми и изтегля токсините от тялото.Нещо като две в едно!!!
08.02.15
20:44
Разтягай задното бедро, както и предното.